No ja by som vtedy "vraždila". Neznášam ak sa ma v praci, alebo suseda vypytujú čo som robila cez vikend (a ja že nič oddychovala)normalne to nechapu a kam idem na dovolenku a ak poviem že nikam tak vypleštia oči že nikam ????? akokeby to bola povinnosť. A stale či už niekoho mam a prečo nemam keď už mam 24 rokov, prečo nechodim do barov a na diskoteky... bože to su fakt všetci tak trafený a nemaju čo robiť iba sa starať do života druhých?
Ako im mam odpovedať aby dali pokoj?
Aj vy neznašate ak sa vam všetci staraju do života?
no ved hej, ani ja nechodim ja vela citam alebo sa hram na internete, diskoteky a take blbosti to neznasam
Rastig ja som aj niekedy rada ak sa ma niekto opýta ako sa mam a čo som robila cez víkend, ale oni sa ma pýtaju v praci každý týžden, im len nejde do hlavy, že ak odpoviem nič, bola som doma. Ale musím vymyslieť nejaku srandu na nich. Veď každý nie je taký aby chodil každy víkend na diskoteky, na chaty...
Saska, vieš čo ja neznášam? vajíčka :D
Menty123 konečne som sa zasmiala, tak to musim vyskušať :-).
* vyhybam
cisto ako na dedine,,aj ja to neznásam,ale vyhabam sa takym ludom
chce to čas:) ja to tiež dennodenne zažívam ale riešim to tým, že si robím z každého srandu:)...kam idem na dovolenku? Nooo, viete čo o týžden letecky na Karibské ostrovy, rada by som ešte na víkend do paríža týzden na to a koncom augusta idem do Egypta. To bude hádam stačiť a až potom na Vianoce idem na Floridu. Trošku sa zrelaxovať, veď ako vidíte som stále v práci, uz ma to nebaví....:)
prečo nejdem na diskotéku alebo niekam do baru?...a čo som ja niaka chudera??? sa mozem vykaslat na slovenske kvazi diskoteky...boli ste uz pozriet v del sole v Lisabone?zajdite si tam, tomu vravim bar...
muž, umrel mi pred pol rokom...necitim sa este na novy vztah...alebo ano mam niekoho momentalne, teraz odisiel spat na siciliu, ma tam niake rodinne povinnosti ohladom dedicstva a neskor leti do Ameriky...no uz ma moc nebavi...
a tak, proste spravit si z nich uplnych vyplestencov...teraz ma aj tak nic moc nenapada, ale ked ma niekto otravuje tak chytim take jedy ze v momente viem co hovorit:)