No ja by som vtedy "vraždila". Neznášam ak sa ma v praci, alebo suseda vypytujú čo som robila cez vikend (a ja že nič oddychovala)normalne to nechapu a kam idem na dovolenku a ak poviem že nikam tak vypleštia oči že nikam ????? akokeby to bola povinnosť. A stale či už niekoho mam a prečo nemam keď už mam 24 rokov, prečo nechodim do barov a na diskoteky... bože to su fakt všetci tak trafený a nemaju čo robiť iba sa starať do života druhých?
Ako im mam odpovedať aby dali pokoj?
Aj vy neznašate ak sa vam všetci staraju do života?
Josie...no ludia si myslia, ze ak v urcitom veku nemas priatela, tak si divna alebo lesba. A "najradsej" mam poznamku: ved si niekoho najdi. Akoby to bolo ist si kupit rozok do obchodu.
katka a saska
ja zažívam presne to isté čo vy, čo sa týka práce aj detí, teraz moja mladšia sestra čaká dieťa a všetci na mna pozerajú že veď prvá som mala byť ja a nie ona a navyše tiež nemôžem nájsť prácu a to ma aj rodičia deptajú že načo mi platili vysokú keď sa teraz flákam doma, nie a nie pochopiť že by som radšej chodila do práce ako bola doma. a tiež nechápem prečo všetci ma tlačia do vzťahu, veď žijeme už v 21. storočí a zaško to až tak ďaleko že sestrin priateľ si začal robiť zo mňa srandu či nie som lesba tak toto už fakt nechápem
Aj mna sa vypytuju kedy sa budem vydavať, aj s tými deťmi... že ja už som mala v tvojom veku dve. Noačo nato sa treba cítiť a nie nasilu zakladať rodinu a hladať chlapa kvôli rečiam, že budem stara dievka a aj keby som bola moja vec. Presna tak treba to všetko ignorovať a žiť podla seba.
Ja to tiez neznasam. Ja som teraz skoncila VS a vsetci sa ma takmer kazdy den vypytuju, ci som si uz nasla pracu. Citim sa ako chudera, ked poviem, ze este nie. Pozeraju na mna ako na debila, ze mam VS a som nezamestnana. Ale robim co mozem, beham po pohovoroch, ale ludom to nevysvetlim, ze teraz je to tazko s pracou. A dalsia otazka, ktora ma vytaca, ze kedy sa vydavas? Moja dcera uz mala v tvojom veku dieta. Ako keby to fakt bola povinnnost, ze skoncit skolu, vydat sa, ist hned na matersku.
TUTUNA
aspon si sa poucila...
inak,ked ti niekto bude nieco radit,tak mu odpovec...A TY MAS UZ TAKU RADU VYSKUSANU,ZE TO RADIS MNE?
len je to tazke,lebo niekedy sa clovek nevie hned branit...
ja tiez zijem v prostredi kde sa kazdy stara o druheho,a velmi rad rozprava o druhych/ale zaujimave,ze len v zlom/a o sebe nepovie nic...
napr.aj nasa suseda,musi byt pri vsetkom,ci sme chceli predat byt,ked nieco pocuje...staci nejake slovo posklada si to a uz robi pletky atd.
treba sa naucit nejak tych ludi IGNOROVAT...a ukazat im,ze ich mame na haku...
Tak im povedz, ze to uz vy naozaj nemusite riesit. Alebo: to nie je uz naozaj vas problem. A je to. Najhorsie je, ked sa ta to nepytaju len susedia, alebo kolegovia, ale aj rodina. Vtedy by som aj ja najradsej vrazdila
To je akoby si hovorila o mne, tiez som v tvojom veku, tiez sa ma pytaju, kedy si niekoho najdem a ze preco nechodim na diskoteky, aby som si niekoho nasla. Hlavne, ze ked sa opytam ich, ci si nasli svojich partnerov na diskoteke, povedia, ze nie, ze to vacsinou boli kamarati ich rodiny a z prace. Tiez uz nerada hovorim o svojom sukromi, lebo sa mi zacali miesat do jedneho byvaleho vztahu a aj kvoli tomu sa rozpadol. Ja este malada a neskusena som dala na rady druhych. A dopadlo to, ako to dopadlo. Teraz uz vacsinou mlcim pri tych otazkach alebo vravim neviem a to su tiez strasne pohlady, co na mna hadzu.
Nie susedia za mnou nechodia do prace :))) to ma všetci tak jak naschval rozčuluju, keď ma stretnú lebo vedia že nerada rozpravam o svojom súkromí. Kedysi som taka nebola ale stači jedna zla skusenosť a už nikomu neverím a o sebe ani nechcem hovoriť. Takže tak...
ty introvertny tajnostkar..nechaj si to teda pre seba, a spapaj to na zachode, aby ta nikto pri tom ani nevidel, nieto este opytal :-DDDD
susedia chodia za tebou do prace a vypytuju sa preco nechodis na diskoteky?..:-))))))))))))))