Prosím baby ked mate s niecim takym skusenosti prosim poradte ako si neohryzava nechty... uz ma to vazne stve.... prosim Vas poradte... :D
Ako si neohryzavat nechety???
marry jane:nooo vies co ja som ked som chodila asi tak do prveho-druheho rocnika mala osm taky isty problem no zda sa mi ze som sa tym nezaoberala a prestala som s tym..... noo rada by som,ale neviem ako ti pomoct.... skusila by som to asi tak.... povedz mi ako sa s nimi hras?
ja si už nechty neobhrýzam dávno, od puberty a to som ani lak nepoužila :D, proste mi to prestalo chutiť a tiež sa mi nepáčilo ísť na ulicu s takými nechtami, vEď je to hrozmé.
no ja riešim, ešte stále, iný problém a to - hranie s vlasmi. stale sa s nimi hrám a tak výrazne dopomáham k im lámaniu. Hrám sa s nimi, hl. s ofinkou aj ak si ich krásne uprav´=im, tka čo mám robiť, aby som ich už nechajla na pokoji?
no hej dlhšie sú krajšie, ale zas už nie tie dlhočizné ako sa niekedy nosili.
to nalakovanie pomaha. ja som tiez si obhryzala nechty a teraz asi nieco vyse tyzdna som sa ich ani nedotkla, lebo som si ich pekne opilnikovala, nalakovala a tak... su pekne a uz trocha dlhsie (a krajsie su nez kratke obhryzene). pojdem teraz na 2 svadby a k satam budu dlhsie nechty krasne vyzerat.
nalakuj si ich. ak budú také pekné a budeš vedieť ako si sa s nimi babrala, príde ti ľúto si ich obhrýzať a tak si aj ničiť ten krásny lak.
tojeproblem: uz si to skusal/a ze vies?
ja som si ich este hryzla pred nejakym mesiacom alebo dvomi, no ale potom som si kupila kraasny lak, taky ruzovy... a ked som si ich nalakovala tak mi ich bolo luto ohryzat, tak som prestala z jedneho dna na druhy. ale vies co, existuju aj take laky, ktore maju stiplavu chut, takze ta to odradi od obhryzavania :) vela stastia
:))) dobre som sa pobavila na poslednom komente haha. akoze fakt toto je co za otazka??? a co sa cloveka co si uvedomuje vlastnu slabost a nevie proti tomu nic urobit. ja si ohryzam nechty od malicka. a je mi to jedno. ale mala som ine problemy ktore som zdolala tak, ze som si povedala DOST, ZMENIM TO, ak clovek nieco skutocne chce tak to dokaze. tak vela stastia aniqa a nepis sem vtakoviny.
strč si ich predtym do zadku, hned ta to prejde
vôľa.