! problem s prvym sexom !

Príspevok v téme: ! problem s prvym sexom !
kuku7890

ahojte, mam taky problem. s priatelom sme spolu uz nejake tie mesiace a skusali sme nedavno nas prvy sex.ja som panna, on panic. problem je v tom ze sme sa o to pokusali uz 3x, ale nemohol sa do mna vobec dostat. bola som dost vzrusena a az moc vlhka, takze s tym problem nebol. hrozne ma to bolelo, ale nie a nie sa tam dostat. islo to tak tazko aj vam?alebo ja neviem mam ist s tym ku gynekologovi?bude problem vo mne? diky za vsetky rady a skusenosti, blbe poznamky si nechajte pre seba:)

karioll

kuku 7890
ja mam vzdy pravdu a hlavne svoj vek a skusenosti.tak vela stastia,aspon budete mat na co spominat v starobe:(

lila1356

no moj vtedajsi partner nebol panic a ja som ani nepovedala ze som panna. no patrila som k tym stastnym ktore maju slabucku blanu a teda som nemala vobec bolesti ani krvacanie, je to u kazdeho rozne, mozno fakt bude lepsie ist k lekarovi aby ste si usetrili zbytocneho trapenia pred tym a skor si to uzili

charlote01

no ja som riesila presne tento isty problem a rozhodla som sa ist s tym ku gynekologovi, existuje jednoduchy zakrok ktorym sa to spravi, radsej podstupim to ako to skusat neviem kolkokrat a trpiet pri tom...hadam sa to podari :)

Summer_

No ak to inak nepojde, budes to musiet vydrzat tu bolest. My s priatelom sme boli tiez obaja neskuseny "prvy krat" a aj mna to dost bolelo, ale zatala som zuby a nehala som to tak. Priatel sa samozrejme snazil byt co najjemnejsi. No a potom ma to bolelo este asi dalsich 5x, potom stale menej az som nescitila ziadnu bolest. Tak drzim ti palce aby si to zvladla :)

karioll

pokoj,klud,ziadny stres,dostatok casu,najlepsie je ked si na neho sadnes,ked on lezi ,takto si najlepsie budes vsetko regulovat

kuku7890

baby velmi vam dakujem!!! aspon vidim ze nie som sama kto ma taky problem. jasne ozvem sa, ked bude nieco nove.len je aj problem v tom ze mame malo prilezitosti byt spolu sami, kedze aj jeho aj moji rodicia su vacsinou doma. tak sa zatial majte a dakujem:)

mellinda

Ja som mala podobny problem, kedysi, tiez sme boli obaja neskuseni. Casto byva chyba v tom, ze ked penisom dojde ku blane, ma tendenciu tlacit na nu, co sposobuje bolest, pretoze blana sama o sebe je pruzna. Dochadza teda k tomu, ze ju natahuje, ale nepretrhne. Ovela lepsie je robit to pohybom dnu a von, teda dopredu dozadu a postupne sa dostavat hlbsie. Potom staci jeden prudsi naraz, zdoraznujem ze nie tahavy a dlhy, ale kratky a prudsi a malo by to ist. Alebo to skuste v inej polohe, napriklad na lyzicky. Predsa len je misionar trochu stresujuci, hoci sa nezda. Drzim palce :)

šnuročka3

ja som mala tješ taký problém...ale chce to čas, trpezlivosť aaa trošku aj zatnúť zuby...ono to bolílen chvílu fakt =) skús to vydržať =)a nebáť sa =) držím palce aaa ptm dajj vedieť..