Tmava pokozka okolo vaginy a analneho otvoru

Levitar

kazdemu sa paci nieco ine. Mne sa viac paci, ked ma zena tmavsiu pokozku na intymnych partiach aj ked je vsade inde bledunka. Neviem povedat preco, ale je to tak. Na druhej strane, hambit sa nemusis pokial mu to vies dobre urobit, zacne byt farboslepy a najtolerantnejsi chlap v tvojom okoli. Tak to uz chodi. Radsej si kup dobry analny lubrikant a odviaz sa.

Vlastaz

Doporucujem krem na zosvetlenie pokozky ale pozor necakajte ze bude biela ale zosvetlenie bude podla miery mealninu v pokozke.
EVELINE EXTRA SOFT WHITENING na telo a tvar je to lacne a zarucene iste ze pomoze, mozete pouzit aj viac krat za den ale je vhodne aspon raz denne pilingom odstranit vrchnu cast pokozky (len to netreba prehanat) vsetko chce svoj cas.

bielenieanal

Ahoj odpoved582 ja som objednala uz 2x ten analny krem na stranke ktoru si uviedla sexyspotmail.com ale nic mi neprislo a ani mi neodpisali ze co je s mojou objednavkou tak ja neviem co mam robit. Ak mi poradis budem rada.:)

Anuliatko

Chcela by som sa spýtať, že či sa dá niečo robiť s ochabnutou pokožkou, hlavne na veľkých ale i na malých pyskoch mám veľlmi ochabnutú pokožku, pretože som dosť schudla asi tak 25 kg a hrozne ma to trápy, aj pred mojim priateľom sa za to dosť hanbím... nejaká plastika, alebo niečo podobné, všetky rady ma potešia...