s priatelom mavame sex dvakrat tyzdenne niekolko mesiacov a orggazmus som dosiahla len asi len dva alebo trikrat. Cim to moze byt???? Pratel sa velmi snazi a vzdi si mysli ze som ho dosiahla ale nie... Malo sa na to sustredim??? poradte prosim vas nejake dobre rady
orgazmus
treba vimenit chlapa vies kazdy klucik nepasuje do zamku ak najdes ten spravni klucik tak to bude super na 100%
baby pridavam sa k vam do klubu....tiez sa priatel moze snazit ako chce ja nic, sex je skvely a ja nic..nechapem..a tiez uz zacinam mat z toho blbe pocity pred tym mi stacilo ked mi to bolo prijemne teraz uz zacinam pocitovat deficit toho pocitu vyvrcholenia pri sexe ach jaj...
Verte baby tomu, ze zialbohu, je takychto bab neurekom, pri ktorych sa priatel sice snazi o sto sest, no stale nic :((
Presne pre toto, som vcera zaspavala s depkou. Priatel sa snazil o dusu, uz ho to prestavalo bavit a ja nic!!! A to som v ovulacnom obdobi, ked by som mala byt ako drava selma. Vaginalny nepoznam, no vcera ani klitorialny. Ja neviem ci som sa az prilis snazila na to sustredit alebo co? Bolo to fajn, ale ziadny orgazmus! A to som uz mala parkrat mokru plachtu po sebe. Ja to nechapem! Zacinam mat depku, ze som nejaky impotent!
alebo sa na to privelmi sustredis. to tiez nie je dobre. ja pri sexe nemavam orgazmus nikdy, mavala som ho zo zaciatku, aj to len klitorialny a ten dosiahnem vzdy, ked sa robim sama, ale s priatelom mi to dlho trva.
nuz su zeny, ktore dosahuju oba a su zeny, ktory ani jeden. uz len treba skusat, ako ti je najlepsie.