dobrý večer RNG, veľmi pekne by som Vás prosila o radu. zajtra odchádzame na dovolenku a dnes večer ma neskutočne začal bolieť zub, celá pravá strana. stále som to pripisovala, že je to z toho, že mi tam rastie zadný, nový zub. lenže dnes som si pred tým rastúcim zubom našla zub, na ktorom je kaz! teraz neviem čo mám robiť, zubára nestíham, keďže odchádzame hneď zajtra ráno, všetko je už vybavené. proosím Vás, neviete mi poradiť niečo čo by mi na tento problém zabralo? aby som celú dovolenku zniesla bez bolesti? aby ma to nebolelo, aby som ti nejako liečila, ja neviem čo mám robiť, ak sa vôbec ešte niečo dá robiť. ak viete, veľmi pekne Vám budem vďačná, skutočne.
a ešte mám na Vás jednu otázočku - z toho rastúceho zuba mám opuchnutú pravú stranu a veľmi ma bolí aj prvá uzlina, mandla, asi ju mám napuchnutú, lebo ju cítim, keď prehĺtam a celé ma to tam škrabe. nepoznáte niečo fakt účinné na dezinfekciu celého hrdla? aby ma to tam neškriabalo a aby sa mi v pohode prehĺtalo, a hlavne, aby mi nič nepokazilo dovolenku.
za rady Vám neskutočne vopred ďakujem, naozaj, veľká vďaka, ak poradíte!