Zápal stredného ucha..

Usiacik

Ahoj. Vyskúšaj wobenzym. Mne ho odporučili tiež pri zápale stredného ucha a bolo to s ním znesiteľnejšie. Rýchlejšie mi to prešlo. Samozrejme popri tom som brala aj antibiotiká.

hmmmmmmmmm

mojko,pekne uzivaj antibiotika a ake kvapky ti dal lekar?.bohuzial bolest mas preto,ze je tam nahromadeny hnis.ak mas krute bolesti tak lekar moze previest zakrok,kde napichne bubienok,takze hnis vytecie.vola sa to myringotomia.

modracik

Kvapkat Activator do ucha viackrat denne a vnutorne si dat Propolis s Lyciom v tabletkach-cisto prirodne produkty./Nenajdes v lekarni!/Klikni na modracik,ak chces viac info.

RNG

posuvam z munuleho prispevku:
zapal stredneho ucha nastane, ked sa dovnutra dostanu rozne bakterie a kvasne kultury. Zacne sa tam vyvijat plno odpadu a casto sa eustachova trubica, ktora by to mala odvadzat von zapcha. Takze v prvom rade treba odhlienovat, v druhom adresovat vsetky mozne infekcie, typicke pre zapal stredneho ucha. A to vo vyse 90% pripadov dosiahnes NAC a oreganovym olejom.
Ked to nepomoze su aj ine sirokospektralne antimikrobialne prostriedky ako Samento/Vilcacora, GSE,graviola, lapacho, collostrum...,
......
Niekedy je treba zvysit pocet a aktivitu bielych krviniek, na to sluzia betaglukany. Ucinna intenzivna davka je 3x400+ mg denne