som treti rok vydata a stale myslim na svojho ex, bola som s nim tri roky a ked ho vidim v meste cela sa roztrasiem, pritom moj manzel je uplne super. S byvalim sa mi snivaju vseliake sny o detoch a pritom riesime babo teraz my s manzelom. S byvalim som sa rozisla, lebo bol viacmenej stale pracovne mimo a tak som hned potom vstupila do noveho vztahu a po dvoch rokoch sa vydala. teraz mam stale zmatok v hlave a vycitky ze stale som myslou v minulosti. A co je hlupe stale porovnavam co bolo a co je aj vramci pribuznych.
zmatok v hlave
aky bol? No velmi ambyciozny, siel vzdy za tym co chcel aj to dosiahol ale aj velmi majetnicky potreboval vzdy kopec penazi a byt ovesany zlatom a nic nenechaval na nahodu. A ako som uz pisala, zeny- sliepky bez rozumu. Zacal so mnou spavat az ked si bol isty ze berem antikoncepciu a to som zacala brat pri nom, tak si to vies predstavit. A moj manzel skoro uplny opak. Pokial nestretol mna stale doma a v robote , ziadna priatelka, ale velky dobrak. teraz mu vsak ,,vstupa slava,, a velmi sa meni. uz nie je taky dobry chlapcek ale uz vystrkuje rozky.
fiha...tak to som ani necakala:)...a aky bol vlastne ten byvaly,ale je to dost zvlastna situacia to je fakt.
no vies ja som nechala jeho a prave pre terajsieho manzela, teraz si uz myslis ze som uplne na hlavu
nely ja som to tu tiez objavila pred nedavnom:)..a som rada ze ti to aspon trosku pomaha...co sa tyka tvojho "problemu"..mozno je to len nieco ako nie uplne uzavrete s tym byvalym nemyslim tak skutocne ale v tvojej hlave...mozno si velmi trpela pri rozchode a nezmierila si sa s tym v podvedomi ze ta nechal..aj ked rozum hovori ze mozes byt vlastne rada ze to tak dopadlo
ramirka inak som velmi rada ze si tu. Prvy krat som na takjto stranke ale je super ze sa mas s kym porozpravat a ma ti kto povedat nazor i ked nepoznas nikoho z nas a verim ze i ty mas kopec vseliakych starosti, ale pozeras este aj na tych ostatnych
su chvile kedy by som ho nevymenila za nic na svete, ale dakedy ma tak dozerie a ked sa hadame tak vzdy len pre hlupost, ale tak to chodi vo vacsine pripadov. A babo co teraz riesime, ani neviem ci som uz pripravena a mam 26 rokov. Inak dieta sa nedari ani ex tiez je zenaty 2 roky. Ale zdravy rozum mi stale vravi ze za to nestoji a ked som s nim ze sa nahodne stretneme po par minutach viem ze je nanic... A nemame si moc co povedat ale v hlave ma stale miesto a ako si pisala vyzera ze i v srdci.
on ma zenu? ten byvaly? no tu sa asi neda nic nove priniestlen naozaj sa snazit sustredit na pritomnost a ako vnimas svojho priatela lubis ho? alebo ho "len" beries ze je..lebo ak je to ten druhy pripad tak radsej odid od neho a niekde ta stretne prava laska pri ktorej nebudes mysliet na byvaleho..pretoze prave ta pritomnost ti to ani nedovoli...
ja si stale hovorim ze nestal za to a je to aj pravda, vsetky zeny boli pre neho sliepky v sexe tiez nic moc, to viem porovnat teraz, ale aj tak ked ma muz vytoci myslim co robi on a ako to funguje jemu so zenou. Asi by som sa mala viac sustredit na pritomnost
Tak skuste me este niekto poradit a vniest novu myslienku