Včera som mala taky rozhovor s mojim partnerom.Sme spolu asi rok. Spitala som sa ho co ku mne citi a on mi povedal ze ma ma rad ale ze ma nemiluje...potom som sa ho opitala ci by som mu chybala keby sme sa rozisli a on mi na to odpovedal ze nie....mozno trochu ale by ho to rychlo preslo...zostala som zarazena...ja ho lubim a myslela som si ze aj on ku mne citi nieco viac...ved ta odpoved ze by som mu nechybala znamena ze to ma vlastne na haku ci je so mnou alebo nie...potom som mu povedala ze ja takyto vztah nechcem ze ja ocakavam nieco viac od vztahu...a mozno by bolo lepsie keby sme sa rozisli...potom mi zacal hovorit ze mi tym nechcel ublizit ,ze mi povedal len pravdu,pital sa ma sto krat ci sa na neho hnevam ja som mu odpovedala ze nie len ma to sklamalo....JA neviem ma takyto vztah vobec buducnost????
čo mi na to poviete????
on potrebuje mať pri sebe ženu, aby vedel že nie je sám. V jeho veku asi sa zamilovať nepotrebuje, stačí len aby nebol sám. Podľa toho akú odpoved ti dal, tak sa viazať nechce a ten už vôbec na ženenie nemyslí. Ale aspon ti zavčasu povedal pravdu. Opýtaj sa ho, do kedy chcel takýto vzťah bez lásky.Fíha, asi zvytočne 1 rok premrhaný. Nájdeš lepšieho a mladšieho, ktorý sadokáže zamilovať so všetkým čo k tomu patrí. držím palce
ramirka- ved pise, ze su spolu rok
a kolko ste spolu?.....
Tvoj priateľ je asi frustrovaný a nevie, čo je láska... Láska nepominie, ak je skutočná, pominie v nej možno akurát zamilovanosť, začne sa skutočná láska a vtedy to je aj o rešpektovaní
aj ja si tak myslim nema to zmysel...ale on mi na to viete co povedal????totiz on je odomna o 15rokov starsi ja mam 22 a on 37...hovori ze on tymto vsetkym uz presiel ze laska aj tak po case pominie a ze dolezite je aby sme sa respektovali....ja som mu povedala ze chcem najst lasku a ze sa chcem vydat...on mi na to povedal ze tak ci tak lasku nenajdem...ze mi budu len lasku predstierat aby ma dostali do postele a ze lepsieho od neho nenajdem...a ze odteraz mi bude aj on klamat ze ma lubi,ak pravda sa mi nepaci...ja som mu povedala ze nechcem aby mi klamal ale ked ma nelubi je to zbytocne....on povedal ze na to potrebuje cas ze sa proste nedokaze zalubit lebo pre lasku velmi trpel...ale aky cas????bud ma lubi alebo nie...???
no katty podla nema...ved ked ti povie ze ta nemiluje a este ze by si mu ani nechybala to jasnejsia odpoved na tvoju otazku ani nieje...viem ze to musi byt pre teba sok aj zmiesane pocity aj obrovske sklamanie ale prenho si nieo ako kamoska s ktorou mozno spava...prepac znie to tvrdsie ale je to tak...urcite to nema vyznam do buducna a ver ze ak on stretne niekoho kto ho chyti poriadne za srdce okamzite to ukonci...
myslim ze ziadny, viem ze ho ty lubis ale ak laska nie je vzajomna tak v tom vztahu nebud... a este teraz ked vies ze on ta ma len rad, budes sa len trapit a raz pride nejaka zena ktora ho ocari azalubi sa on do nej tak potom budes trpiet este viac...byt tebou porozmyslam, a ukoncila by som to teraz ako potom neskôr...
hm ja by som nedokazala byt stakym chalanom.pokial ku mne nic necitis viac ako milovanie tak zbohom.mozem ho milovat akokolvek,ale ked on mna nie tak to nema pre mna vyznam.ked sa chces nieco spytat nech sa paci
Nie, takýto vzťah nemá budúcnosť. Na vzťah sú potrební dvaja, nie len jeden.