testovaci panak. co tym sleduje?

Príspevok v téme: testovaci panak. co tym sleduje?
feri

..uz si pripadam pri mojej ako testovaci panak, stale ma take divne otazky.. napr. mi napise sms nech vyberam meno nasmu malemu,ze jej vysiel pozitiv.. ja ze "ved nema z coho,.." a ona:" ved jasne,inac mam nove gate... " co tym sleduje, co stale skusa? o co jej ide? ci sa ma pyta ci si ju vezmem.. a podobne 'babske' otazky.. uz mi to obcas dost lezie na nervy, sme spolu 5 mesiacov a da sa.. no stale tie otazky.. a pritom ma 16r. ... isto sa nechce vydavat,mi to aj sama povedala,aj povedala ze ak nieco tak platim potrat.. tak preco stale take otazky???? si ma fakt stale testuje.. preco naco??

sin

feri ja viem, ze sa to aj tebe nepaci. Len rozdiel medzi nami je, ze ja jej to natvrdo poviem, aby si to uvedomila. Dievca je este mlade, da sa formovat.

lilii

feri myslim,ze sa nad tym zamyslas uplne zbytocne.Vzhladom na jej vek sa nicomu necudujem.Ale aj tieto nezmysly maju v tom veku svoje caro :)

feri

ved aj ja som na to dost haklivy, kto by nebol. o tehotenstve sa nesranduje. mna skoro ... ked mi prisla ta sms.
mna si uz skusala aj tak ze mi volala jej kamoska, aj na pokeci.. toto este chapem, ale tie pre mna nezmyselne otazky nechapem

gomez

to sú len pubertálne výlevy. Potom sa chváli kamoškám ako s tebou komunikuje. Ako by sa jej páčilo keby si si odfotil jej mušličku a posielal by si jej ju, poprípade ešte ukazoval kamošom?

sin

No ja by som sa s nou porozpraval. Ja som extremne haklivy na to keby si baba robila srandu co sa tyka tehotenstva. Ja som zatial povedal kazdej hned po prvom sexe, ze ak si budes robit srandu z toho, ze si tehotna, tak sa s tebou rozidem! Mozes mi to povedat jedine ak to bude pravda! ...a nikdy sa mi nestalo, ze to baba spravila. O tomto sa jednoducho nesranduje.

karol

Aj mna priatelka, zvykla testovat,a darmo som jej dohovaral nech prestane. Tak mi raz sprisla neznama SMSka (vedel som ze zas pokusa)ze ma pozna zo skoly a pacim sa jej... tak som jej odpisal ze nemam priatelku a v pohode sa mozeme stretnut ...
Slzami to skoncilo, ale aspon sa z toho poucila.

feri

tak to teda je fakt zaujimave..
byt ju predsa nebudem! a ani ta ignoracia moc nepomaha.. :(
inac je to este fakt decko, aj ked v niektorych veciach je vyspelejsia ako daka 20ka, ale este decko, ktore milujem :(
hm, tak to je dost cudny prejav lasky..

zlatka

no tvoja baba je do teba tak zblbnutá,že nevie od radosti ani čo má robiť.Každý prejavuje svoju lásku inak.Proste ťa lúbi.

katika88

Paneboze to ako mozes chodit s takou trafenou babou?Ja na tvojom mieste jej dam kopacky ved to je totalne nevyzrete decko s nenormalnym uvazovanim.