Ahoj. Krvne testy mi velmi dlho ukazuju zapal. Zial, neviem kde - zuby, zenska stranka, dychanie, travenie v poriadku. Co je vsak pre mna subjektivne horsie, pribudlo tocenie hlavy. Po vybrani antibiotik sa mi znizili vysledky zapalu, ale je tam stale, aj tocenie sa zmiernilo. Nie vsak 100percentne. Existuje nieco ine okrem antibiotik, co by mi pomohlo?
mam zapal - neviem kde
crp 38?ked je desat je zle.sedimentacia 120,to nemoze byt pravda ved do 12 je norma,
ved to by si mala byt mrtva.podla tychto hodnot co si napisala,by som velmi velmi rychlo isiel k reumatologovi na testy.moze ist o reumu,systemovy lupus,hocijake autoimunne ochorenie,ak ti zalezi na zdravi a zivote,prestan citat vselijake laicke rady,toto fakt nie je sranda a utekaj v pondelok k lekarovi,nech ti da ziadanku k reumatologovi.taketo silne zapaly sa liecia vyhradne kortikoidmi,tu uz antibiotika nezaberaju,ale ved to napokon velmi dobre vies
Karioll, krvne testy - vysoka sedimentacia (120), zvysene leukocyty a CRP 38.
zapaly sa neliecia, len potlacaju. Liecia sa priciny za nimi, ci uz je to zamorenie alebo mikrobialna infekcia.
akoze aky doplnok by ti mal vyliecit zapal a ani nevies,kde ho mas?to ako krvne testy ti ukazali iba vysoke leukocity?
ja som minuly rok zbehala mnozstvo vysetreni, pretoze som taktiez mala zle vysledky, nakoniec sa ukazalo, ze su to mandle, zapalene, hnisave, ktore museli ist von. i ked som bola skor u orl, ta nic nenasla dokonca ani pri stere, pretoze hnis bol skryty..lebo mandle sice neboli velke, ani v takom zlom stave, ale neskor sa to ukazalo. vysledky po pol roku od vybratia su este stale vysoke, ale v takychto pripadoch to vraj klesa dost pomaly..tot moja rada
Curik, vsade. Este by bola moznost oblicky, tam cakam za sonom. Ale moč je ok.
ale nepochopila som, davala si sa vysetrit aj u zubneho, zenskeho, plucneho?..ci len u gastroenterologa?
Riesenie: dobra.vec@azet.sk
HAK neberiem
zapalena- beries HAK???
zapalena
existuju. ak mas zaujem, napis mi mailovu adresu, napisem ti, ze co.