Katastroficke nasledky stresu

Príspevok v téme: Katastroficke nasledky stresu
Dalenka

Mam taky mensi vacsi problem... Vzdy ked nastava v mojom zivote nejaka stresovejsia situacia tak sa uplne zrutim, ale skor fyzicky... take veci ako ze nemozem vobec spat, jest a tak, to nejako neriesim, to sa da chvilkovo zvladnut... ale napriklad den pred maturitou som od rana do vecera iba vracala, ani nechapem co zo mna cely den islo, musela som ist na pohotovost kde mi pichli injekciu proti vracaniu... na maturitu som isla nadopovana Torecanom, ktory mi tam dali, ani nechapem ako som ju spravila.. Pri skuskach na vysokej zase ked som sa dozvedela ze som nespravila tak mi zacalo neuveritelne hucat v usiach a to sa mi stavalo castejsie, skoro som vtedy ani nepocula, trvalo to vzdy den, dva, tri... A jednoducho vzdy mavam nejake taketo cudne stavy, toci sa mi hlava, nedokazem vnimat, sustredit sa, mam pocit ze dostanem infarkt... Prosim ak niekto viete co sa s tym da robit poradte. Desim sa dalsich skusok co pridu lebo neviem co sa stane nabuduce.. musim sa to naucit zvladat.. Dakujem

Miska555

Chcela by som poradit....vzdy ked mam ist do skoly,tak mam stres,a to ani nemame mat pisomky.Jednoducho rano vstanem a nic poriadne ani nezjem.Nestava sa to pravidelne,ale skor castejsie ako menej.Cez prazdniny,alebo vikend je vsetko v poriadku,najem sa,proste klud,ale ked mam ist do skoly,tak mam pocit strachu,nechuti,busi mi srdce,je mi zle od zaludka,proste otras...ale len ked mam ist do skoly....mam posledny rok,idem maturovat a potrebujem poradit...alebo dake lieky na ukludnenie?

Miska555

Chcela by som poradit....vzdy ked mam ist do skoly,tak mam stres,a to ani nemame mat pisomky.Jednoducho rano vstanem a nic poriadne ani nezjem.Nestava sa to pravidelne,ale skor castejsie ako menej.Cez prazdniny,alebo vikend je vsetko v poriadku,najem sa,proste klud,ale ked mam ist do skoly,tak mam pocit strachu,nechuti,busi mi srdce,je mi zle od zaludka,proste otras...ale len ked mam ist do skoly....mam posledny rok,idem maturovat a potrebujem poradit...alebo dake lieky na ukludnenie?

Dalenka

No s doplnkami vyzivy problem nemam kedze moja mama s nimi pracuje a odmalicka ich mam v dosahu... mala som na mysli lieky... tie Bcka si napriklad zvyknem davat ked nemozem zaspat... vitaminy su dobre veci, pokial to nie su svinstva s pridanymi chemickymi latkami ako 'doplnky vyzivy' od par nemenovanych firiem... su aj take cisto prirodne a tie su ok... takze sa doma po niecom poobzeram, vdaka:-)

RNG

Ja som kedysi davno, skor nez boli tieto rozne doplnky na trhu na stress pouz9val vceliu matersku kasicku, niekolko gramov denne zamiesane do medu.Je to vynikajuci prirodny zdroj vitaminov B a obsahuje aj take, co bezne nemozno vobec dostat, ako B-4, ktory stabilizuje rytmus srdca.
V podstate by som to mal radit ludom s arrytmiou, len B-4 asi nebudu vediet dostat.

Rady

Milá Dalenka,
dôvod Tvojich vážnych stavov je jasný, nevieš spracovať stresové situácie.
Nezažila si v detstve alebo hocikedy vážnu psychickú traumu?
Jednoznačne by si toto mala konzultovať s odborníkom psychiatrom. Toto nebude len o vitamínoch, či Ti chýbajú alebo nie, veď Teba tie stresy privádzajú napokraj fyzickej ujmy. Odborník Ti pomôže a dá Ti viac rád, ako prekonávať stres.
Držím palce.

[zruseny12]

DALENKA
skus pit caj z LIPY...ta je velmi dobra na stress a na strach...
a este je dobre brat B-KOMPLEX FORTE.../ale pises,ze tablety nechces brat/
alebo sa snaz jest vela potravin,co obsahuju vit.B...
vela stastia

RNG

lexaurin=bromazepam je jeden z najsilnejsich benzodiazepinov, vyvolava psychologicku aj fyziologicku zavislost,tj pomerne rychlo si telo nan privykne a vyzaduje ho, inac nasleduju verlke problemy psychologicke ktore sa premietaju aj do inych zdravotnych
www.drugbuyers.com