Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oplati sa ist do Ameriky?

usa sucks

Lana,ale co presne chces ist robit? si studentka, chces ist na staz?(to by som este podporila).A co ine tam? Len tak lahko ta nepustia...mozno ako aupair, a to ti neradim, alebo pracovne programy, ale to su vacsinou iba na leto.
Nemyslela som tym anglicko presne. tam by som nesla ani ja. ja ti iba hovorim, ze ak si nebola este vonku, zacni napriklad europobou. Lebo ak sa ti v usa nebude pacit, zametu s tebou, HOCICO (fakt sa to moze stat) tak ti ani pan boh nepomoze...a ver mi, je lahsie vracat sa trebars z toho anglicka, ako z dementnej ameriky.
Ale ty vies...a ked uz tak velmi chces ist von a daleko, chod do australia, ci na novy zeland, trebars aj do kanady, ked uz po tej amerike ako takej, tak velmi tuzis.

Lana23

a to je to co chcem..ist niekam prec...nieco zmenit o 180 stupnov..ja to velmi potrebujem..a ja viem ze nemusi byt nic take ruzove...ale ja to jednoducho potrebujem...nejde mi o to zarobit..ale zase nechcem prerobit...ked je teraz ta kriza...a blizsie kam?anglicko? ..nechcem...a pocas krizy studentov agentury ani nechcu a ani to neodporucaju

usa sucks

Lana, to zavisi aj od toho, co tam chces robit a na ako dlho...
Ale preco chces ist tak daleko? Z vlastnych skusenosti ti radim /ak si este nebola vonku/ skus nieco blizsie... Aspon pre zaciatok...
Ja som v amerike bola, uz by som tam nesla...ale to asi aj vdaka mojim skusenostiam... je to naozaj uplne ina mentalita, aj ked je pravda, ze som stretla aj milych ludi (to skor ti imingranti), ale ti pravi americania, su fakt taki blbci, ako sa o nich hovori... potom sa cuduj, ze ich 3/4 sveta nemusi...
Skus nieco blizsie...mozno som tak mala zacat toho casu aj ja...ktovie... ale beztak... amerika NIE