poradite baby prosim vas s akymi tienami mate dobre skusenosti...? lebo moje vsetky su naprd...za hodinu od nanesenia sa usadia v "ryhach na viecku " pri zavierani oci :( chcem uz konecne nejake poriadne
Nezmazavatelne ocne tiene
daj si urcite bazu pod ocne tiene,dnes som si to kupila a je to super,vyzeraju vyraznejsie a drzia skvele
ani nie
existuje baza pod ocne tiene. hovori ti to nieco?
to vaazne ?? ja som si akurat dnes skusala od manhattanu taky tien v ceruzke..urobila 2 ciarky na ruku ... a automaticky hned mimovolne zmazala...ale ked som dosla do roboty zrazu som si vsimla ze tie tiene tam stale su ako keby som ich tam prave naniesla...oplachla som vodou a stale nijaka reakcia...celkom sa mi lubili ale maju len 4 odtiene...
dalenka dakujem za radu skusim to ..ma take nenapadlo :)
Ja som si kedysi davno kupila lacne licidla, nudzovo som potrebovala. Bola to znacka Ruby Rose - paleta 9 farieb a po vyse dni stale drzali, az som bola prekvapena. Potom som si vsak kupila vacsiu paletu farieb - asi okolo 24 tej istej znacky, no tie uz take stale neboli. No rozhodne si nekupuj znacku Manhattan. Za jeden jediny tien som dala 300 sk a po 15 minutach ho nebolo.