ahoj ja sa chcem spytat ci je pravda ze na preukaz na pracu s potravinami potrebujem mat vysetrenie konecnika a ze ako to prebieha ale dopodrobna!!!!! PROSIM POMOZTE MI
PS:sorry za ten nadpis ale nikdo sa neozyva a ja potrebujem pomoct
SEX
som zdravotníčka a pokial viem,robia sa iba výtery z konečníka. tak nestresuj,prosím ta a neboj sa. výter si sám urobíš v podrepe na wc-ku
No moje nervy, neviem, čo z toho robíš takú vedu. Ak by ti aj spravili výter z konečníka, tak čo? Svet sa nezrúti, aspoň budeš vedieť , že si ok. Zoberú takú špajlu, strčia do konečníka a je to. Trvá to pár sekúnd.
inac dobry napad ako priputat pozornost.:)))
ifka1: tie preukazy sa vydávajú bez akýchkoľvek vyšetrení a problém môžeš mať nejaký aktuálny o ktorom ani ešte nevieš, a takto sa to samozejme neodhalí, lebo lekári na to serú
coze preco plucne??? a ako prebieha ten vyter z konecnika???
netreba vysetrenie stolice. pokial pozna lekarka svojich pacientov, tak vie, ci da preukaz bez vsetkeho. staci mat 2rocne plucne vysetrenie.stolica sa uz davno nevysetruje.
Ak sa tak bojis, tak sa vopred informuj u kompetentnej osoby. A myslim, ze kazde vysetrenie je na osoh, nie?;-)
Ale pochybujem, ze bude nejake vysetrenie konecnika. A keby aj, tak vobec nie strasne.
ťažko povedať, spýtaj sa jej,a le kolonoskopiu ti robiť určit nebude... skôr ten rozbor stolice... to by mal byť bežný postup ale nerobí sa to
btw, od kedy sú obvoďáci zároveň aj gastroenterologovia?
a nemoze to byt este tym ze moja doktorka je gastroenterologicka ci co no teda ze sa specializuje na vsetky tie veci s potravinami a fakt to berie vazne???
ale inak vsetci takto reaguju ze im najprv povie ze im to musi spravit a potom im ho da len tak...boze ale sak nech ma nestrasi