hucanie,piskanie v usiach

marika9999

je potrebné vyšetrenie ORL, či sa nejedná o poruchu sluchu. Ak budú výssledky v poriadku, treba ďalej zisťovať príčinu. Tieto potiaže môže spôsobovať krčná chrbtica, stresy. Mám to z vlastnej skúsenosti.Cielenou liečbou som sa potiaži zbavila. Teraz pri prípadných recidívach už neberiem žiadne lieky.Užívam prírodné produkty ktoré mi poriešili viacero zdravotných problémov.

monica33

začala som brať vinpocitene od obvodnej lekarky, tak pridam si aj magnesium. ale pojdem na vysetrenie urcite,lebo to uz neviem vydržať.

jajkafr

ako sa píše v predošlom príspevku treba ísť na ORL vyšetrenie môže ísť o poruchu sluchu. Mne nato predpísala lekárka tebokan a magnézium pískanie a hučanie v ušiach takmer úplne ustúpilo.

monica33

mne uz dlhšiu dobu píska v ušiach a začína mi to uz dost vadiť. Mal s tym niekto problemy a čo vám pomohlo??

poznamto

ahoj, treba ísť na vyšetrenie k ORL (ušno-krčno-nosno), vyšetria ti uši pomocou audiometrii a tak zistia, či máš poruchu sluchu. z tohto môžeš mať tento problém, pretože v uchu je centrum rovnováhy a keď je narušená, tak to spôsobuje hučanie a pískanie. Ja to mám tiež a dg sa aj potvrdila. ak to nebude ono, potom to môže byť aj z krčnej chrbtice.