Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

STRIE

ceky

hmm...nie nie...budú to pekné dva obrázky... na pravú polovičku si dám svoju bývalú a na lavú učiteľku zo ZŠ...tá na mne sedela 5 rokov :)

ceky

čaute ja mám 19, a strie mám na zadku tiež. Som chalan takže to nieak nevadí ale pri peknom zadku to dosť špatí;) Takže si ho idem dať potetovať. :P dúfam, že to vadiť na tom nebude...kto vie, možno to dá obrázku nový nádych :)

jajkafr

Ja mám 20 teraz už tiež niesom tučná ale na to, aby sa ti spravili strie stačí pribrať pár kg. Pokožka na to není pripravená tak praskne a spravia sa strie

giovana2474

NO JA TO MAM OD PUBERTY.A TUCNA SOM VERU NENI,TAK JA NECHAPEM.A ANI NIKDY SOM TUCNA NEBOLA,TAK JA TO NECHAPEM.MAM VYSE 20Rr.

jajkafr

Keď sa ti raz spravili strie nezbavíš sa ich. V puberte som tiež pribrala spravili sa mi strie a mám ich doteraz. Odstupom času zblednú a nebudú také výrazné. Keď sa mi začali tvoriť v puberte lekárka mi predpísala nejakú mastičku tuším s vit. E, alebo také niečo. Ak im chceš v budúcnosti predísť stráž si svoju hmotnosť a pokožku si natieraj hydratačným krémom s obsahom vitamínu E

mmmel

Giovanna, existuje prípravok, ktorý pomoze ked ich más este červené. A do budúcnosti ako prevencia. Ošetrenie zabraňujúce tvorbe strií -takto sa to volá. Zadaj do google a ukáze sa ti celý popis. Je to dostat v lekárnach.