MAM STRIE NA ZADKU AKO SA ICH MAM ZBAVIT?MAM TO Z TOHO ZE SOM PRIBRALA V PUBERTE ESTE KED SOM BOLA...POMOOOC
STRIE
narkozka, dal som málo smailov... nemyslel som to zle;)... bola to veľká myšlienka. Vieš ako.... špatili by ju;)(tú myšlienku)... tvoj zadok by bol určite krajší :P (nie že by taraz nemohol byť pekný;)...
ceky: ved ja som to myslela v dobrom ze blazon:) aspon bude haluz:))) no asi to neskusim, ale keby som musela tak urcite by tam bol vytetovany moj riaditel:)))no to je krasna predstava:)))
strie vzniknu pri velmi rychlom pribrati ked koza nedokaze dostatocne rychlo narast.neda sa s tym robit nic,po case zvyknu zblednut
mnamka257: pýtala som sa niekoľkých doktoriek ako sa to dá odstrániť a každá mi povedala že nijako. časom strie vyblednú a nie je ich až tak vydieť dôležité je im predchádzať ako ich potom riešiť
moja kamoska ma ties strie(ale jej to neni skoro vobec videt)a jej doktorka povedala ze jej to tam zostane navzdy-ona to ma od toho ze vela narastla...ale podla mna sa to chirurgicky alebo nejakym laserom nejako odstranit...dnesk asa uz da vsetko-co sa krasy tyka...treba sa len popytat doktoriek
A na čo zapadať do celku ktorý sa rúti k záhube? V celku/skupine/sociéte v ktorej sú výnimočný ľudia považovaný za bláznov. Prečo? Pretože sa vymikajú norme? Keby boli všeci normálny, prišli by myšlienky ktoré iných nenapadli?
Narkozka, som hrdý na to že som blázon;) Mala by si to skúsiť:P
hehe, no sak jako chces:))) ale ze si blazon to si musis priznat:))))))
bude potom existovať človek, ktorého bude tešiť sedenie viac ako mňa?
aale...čo sa budem...kašlem na ich názor...ešte tým sa budem zaťažovať... podstatné je že sa mi ulavý keď si na ne vždy sadnem. A ešte lepší pocit bude, keď si sadnem na wc misu ;)...
no ceky..ja by som to zvazila ale teraz vazne by som si to nedala..teda aspon mne sa to vobec nepaci...ale je to tvoj zadok:)))