niekedy sa mi stane, ked zapinam PC, tak mi vyhodi cierna obrazovka a posledna veta je: " the keyboard unlock" alebo nieco take...kamarat sa mi na to dival a zistili sme,ze je zla mys, tak som kupila novu, no po 4-5 mesiacoch je problem spat...hadam nie je aj tato mys uz zla? vie niekto, o co sa jedna? dakujem
obcasny problem s pocitacom
A potom znovu uzamkni hlavny panel (klik na listu pravym - vybrat lavym uzamknut hlavny panel)
Antitalent: klikny na tu listu pravym tlacidlom, odklikni "uzamknut panel" a klikni lavym na listu a tahaj dole :-)
prosím o radu: nejakým záhadným spôsobom xixi sa mi lišta dole, tá vodorovná kde je štart a iné...dostalo na pravú stranu a zvisle. Ako to vrátim?
to vyzera ze mas zaseknuty klaves v klavesnici hmm niesom odbornik ale mi to pride ze je tam nejaky kontakt zly ja by som vymenil klavesnicu pozicaj si od niekoho alebo tak vyskusas uvidis
prv som aj zasuvala, ked mi to vypisovalo, restartla som a v pohode. no teraz uz ani kable nepopravujem, restartnem a ide same...a presne znenie je: keyboard is locked out- unlock the key.......
zuzka to mohla byt nahoda s tou mysou
Poriadne zasun konektor od klavesnice do pocitaca.
ja som neni na to odbornik,,,ale ked som kupila novu mys, vsetko klapalo. tak sa pytam
to preco mys? skor by som povedala ze mas nieco s klavesnicou
no neviem, preco mys, lebo keyboard je klavesnica. zamknuta klavesnica.