antikoncepcia jeanine

:))

Ja ju mám prvý mesiac, zatial neviem posúdiť. Idem akurát na druhé balenie, zatial žiadna zmena, takže vlastne OK.

mims8 - aspon po 7 dňoch

Jaja111111

ja ju beriem tiez a som spokojna plet sa mi perfektne vycistila, cyklus paradny nepribrala som ani deko uplne super spokojna som predtym som mala qlairu a ta sa mi nepacila a bola o kolko drahsia :-)

titiii

sesternica tiež už roky berie,má 30 rokov,nesťažuje sa na ten hak.Voľakedy začala to brať kvôli bolestivej menštruácii.Odvtedy má menej bolesti,pravidelnosť.Je chudučká vôbec nepribrala.Takže u každej je to ináč.

zuziq

aj ja ju uzivam a som maximalne spokojna, dala mi ju gyndacka na odporucanie koznej, kvoli akne, to mi velmi pomohlo, som znova ako kedysi, ani nepriberam, aj cyklus je ok, menzes je velmi slabunky a kratky, nevidim v nej nic zle. zatial je to pre mna najlepsia antika zo vsetkych co som uz vyskusala.

zuzanka007

No mne sa zda ze riadne priberam okrem toho nic take vaznejsie no uvidim ako to bude dalej.dakujem za prispevok.

huhu1000

ja som ju brala 9 rokov bez prestavky. vsetko bolo ok, ziadne zdravotne problemy som pocas toho nemala. Odkedy som ju prestala brat, tak mam problemy s rozne dlhym cyklom od 28 dni do 38 dni. Teraz, ak by som sa mala rozhodnut, by som volila urcite ine metody ochrany a nie antiku - akukolvek