Nápoj Erectus...

Príspevok v téme: Nápoj Erectus...
Bombón

Čáute, chcel by som sa Vás opýtať, či máte nejaké bližšie informácie o nápoji v plechovke s názvom Erectus, ktorý sa bežne predáva v obchodoch, prípadne či ste ho už niekedy pili. Zaujíma ma, či má naozaj nejaké sexuálne účinky a teda či by som po jeho užití mohol prežiť krajší sex.

Tu ho máte:
www.traffic.cz

Info: "Některé energy drinky (např. Erectus) navíc obsahují ještě L-Carnitin, který urychluje využití energie nahromaděné v tuku. Tyto energy drinky stimulují spíše fyzický výkon. Zajímavé jsou i výrobky s obsahem výtažků z kotvičníku. "

Ďakujem za odpoveď

Bombón

Čo Ty vieš, ako ten Homo Erectus vyzeral. Možno bolo vedcom trápne povedať, že mu nonstop stál a tým pádom sa tak rýchlo rozmnožovali ;-)

No nič, dík za názory o tomto nápoji..

modra

Vola sa to Erectus, aby to zaujalo.
Obycajny energy drink. Suhlas s noooooo, ani Homo Erectus neznamena "clovek s erekciou" ale "clovek vzpriameny" :)))

nooooooooooo

je to obycajny energy drink... za to ze ma taky nazov, neznamena to, ze to ma suvis s erekciou ako takou, ved mozno ze to je preto,ze ta vzpriami,vzpruzi:D:D

mary-anne

to je normalny energeticky napoj, s takym nazvom, ja som si ho raz len tak kupila, ale nejake zvlastne ucinky teda nemal.