Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nastrelovanie nausnic

Patresssss

ja som si daval nastrelit do laveho ucha a ani neviem ze mi to nastrelili jednoducho som sa pozrel do zrkadla a mal som ju tam :) viac boli ked ta stipne komar... stalo to cca 7-8€ a tak som sa rozhodol pre druhu dierku. za tu som uz platitnechcel tak som to prepicholl doma pred zrkadlom ihlou na odber krvy takou najhrubsou aby sa urobila dobra dierka. naozaj to neboli a nemusis platit. mal som v uchu ihlu stipackami som obstikal konce a na oba koncae som dal brzdu mal som to tak asi tri dni a potom som tam dal nausnicu... za tie tri dni som na kupal v spinavej priehrade valal po zemi ozraty a nic sa mi nestalo, nezapalilo sa to ani nic podobne.. kasli na "rady" typu nerob to je to nebezpecne... je ale pravda ze do chrupavky to je nebezpecne

012bOsOrKa

Awojky ja mam v lavom uchu 3 dierky a v pravom taktiez 3 no a to prave sa mi zapalilo no to najvisie vsimla som si to az dnes uf a ja ze preco ma to bolelo teraz sa bojim nedam tam radsej nausnice to by bolo ryskantne radsej pojdem za obvodnou lekarkou to bude najlepsie asi ale skusim to vyliecit dajako harmancekom alebo alpou ale potrebovala by som radu od Vas hadam by ste mi vedeli poradit co s tym.........:-(

luckacka

ja som si davala prestrelit usi 3krat v zlatnictve vobec to neoblelolen trosku strnulo ucho vobec mi to ani nehnisalo ani nic vsetko super zahojene..jeden prestrel spolu snausnicou dokopy ma stal 120sk..opalti sa :)

dawn

ja mam na pravo uchu dve dierky na vyse jednu pri normalnej ktoru ty robia ako male babo a potom hore v obluku...tu prvu som si robial v zlatnictve.prestrelovali mi ju nebolelo to ale potom sa mi to straasne zapalilo pravidelne somsi to cistila a nepomohlo mala som take veeelke zapalene ucho a kopu hnisu...a tu druhu v zahibe soms i dala spravit vpiercingovom studiu a to pohoda ani som nevedela ze mi to prestrelila...a ani mi to nehnisalo...tak drzim palce...tolko moje skusenosti..

niika :D

mna to len trosku zabolelo inak nic a ptm ma to obcas trosku stipkalo ale to je uuplne v pohode :) a ja som si daavala s kamaratkou a vtedy bola taka akcia na to takze kazdu to vyslo 4€ na jednu nausku :) len ked ti to priide na um rychlo chod do stuudia aby si to uz mala a neodkladala :D a davala som si to robit v jednej predajni s bizuteriou a tak :) takze sa nicoho nemusiis baat :)

Monicka :)

No čawte :D tak ja som si davala nastrelovat hned 2nausnice(vlastne jednu do jedneho ucha) v ZA(marianske namestie) a ked som prvu zacitila vobec nič to nie je aspon mna to nebolela a mam 13rokov ... a teraz si idem dat aj tam vyssie(asi tak vstrede ucha )lebo moja spoluziacka to tam ma a je to strasne pekne...a keby ma to bolelo viac do toho nejdem...ale nebolelo a ked uz sme niake baby,cosi vydrrzať musime ;)

meggy10

ja mam v lavom uchu 5 dierok a v pravom 3 tie som si dala nastrelit aj sama som si prepichla a nebolelo to, viac bolelo to nastrelovanie.

kkikusa

ja som si dala prepichnut druhu dierku ked som mala 5 rokov :)... a sa mi zdá že to ani nebolelo to bolo už starasne davno takež si nepametam ) ...

emMka226

ja som si dala dierku vcera a vobec to nebolo ako pichnutie vcely,mna to dost bolelo,hlavne to prestrelenie a potom....potom som mala cervene ucho a chvilu trvalo kym to prestalo boliet....tak mne to uz stacilo:D

kuku7890

pre boha sak to vobec neboli. ja som si to dala v zime a strasne mrzlo tak to trochu stipalo ale nic hrozne..ani neviete kedy to nastreli, az potom je citit take teplo a zcervena vam ucho. ked som si to davala tak dierka=100sk. potom mesiac tam nechat tu nasnicu ktoru vam tam nastreli a az potom si mozte dat ine