Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nastrelovanie nausnic

lucia anta24

ja uz mam nastrelene ale ja si myslim ze to mam dost na tesno ale takk neviem no ale je to pekne a neviem ci si to mam nechat zarast alebo nie a dat si znivu preoichnut no neviem ale asi sa to neoplati vyhadzovat dalsie peniaze a akka ma byt asi medzera medzi nausnicami pls poradte

Lulu250800

ja si to chcem dat ale mam len 10 rokov a bojim sa ze to velmi boli ale aj mama mi to nechce dovolit a neviete kde sa to da spravit v brezne mam sito dat prepichnut v 10 alebo mam pockat do nejkych 12 poradte ale chcem si dat len jednu dierku

Emiiii

ludia ja som uz mala minimalne 15 dierok v usiach.. aj v chrupke .. a vobec to neboli.. ked ty veberiete zarastie a nemate problem :D sak kym sme smaldi a sprosti

polepetko

Ahojte, vedeli by ste mi prosim poradit, kde v BA sa daju nastrelit nausnice? Najlepsie nieco, kde mate osobne skusenosti.. Kazdy tu pise nieco ine, ze - zlatnictvo, kozmeticka... ale uprimne - ja by som si to radsej dala urobit niekomu s lekarskym vzdelanim..

A este jedna blba otazka :-P

Po case - ked uz budu dierky zahojene a dam si nejake ine nausnice cez den - take vacsie.. tak potom, ked idem spat si tie nausnice vacsieho tvaru musim dat logicky dole.. a nezarastu mi za tu noc dierky? :-P Ci si tam mam dat na noc nejake mensie nausnice, co nebudu zavadziat?

Pytam sa asi blbo, ale este som nemala vobec dierky v usiach tak neviem :-))

chrupavka :D

zarucujem ze to neboli bola som si prednedavnom dat prestrelit chrupavku v pohode len par dni som nemohla spat na jednej strane :))) a mne kozmeticka povedala tocit sem tam a cistiit hlavne :)) a uz teraz rozmyslam nad druhym :))) takze baby nebojte sa :) vezmite kamosky nech vam dodaju silu :D:D a bude vsetko v pohode :))))))))

Karina

Boze moj... Jeden povie ze sa krutit ma, druhy ze nema..:) Kto sa potom v tom ma vyznat, mne zakazdym povedali, ze si mam nausnicu jemne pootocit sem tam...

Iveta Michael

Ja som si dala nastreliť náušnice ako 28-ročná a vtedy ma to trošku bolelo,ale o rok na to som si dala nastreliť ešte ďalšiu dierku ale už v inom zlatníctve / na Dunajskej, hneď za Tescom oproti pasáži,tam mi to urobili ešte lepšie a nebolelo ma to.Len sa s tým nesmie hýbať a krútiť,to mi lekár povedal.Až po nejakom čase.Naber odvahu a uvidíš že bude to stáť za to! :-)

Iveta Michael

karina nie! Náušnicou sa nemá v ušku točiť!
To nie je nutné,len sa nesmú vybrať také 3-4 týždne.Ja si ich vyberiem raz do mesiaca a vydezinfikujem alpou dierky aj náušnice.