menstruacia a HAK

mia

Nemeskala mi, ale niekedy sa stava, ze ju nedostanes, ale pokracuj vtedy s tabletkami podla planu. Ja mam s nimi uz len dobre skusenosti, aj sa mi skratilo krvacanie ( z povodmych 7 dni na 3 ) a vobec som nepribrala, s pletou mi to zazraky nerobi, ale ktovie...mozno to pride :-) ak sa chces este nieco spytat, tak napis.

mia

Ak ich beries tak ako mas, tak potom ani pocas prestavky nemusis pouzivat kondom, chranena si aj pocas prestavky...ja to tak robim a ziadne miminko sa na svet nechysta :-)Ten 8. den zacni opat uzivat a pokracuja ako vzdy, aj ja som sa to pytala doktorky a ona povedala, ze nie je dovod pouzivat kondom, ak ich beries pravidelna a neuzivas antibiotika.

sawovka5

joj tak to si ma potešila:)ja viem že je to tam písané, ale to vieš ono je toho veľa písané a niekto povie že aj 14 dni je málo, tak kto sa má potom v tom vyznať:)?fakt diky moc, a ked je tá 7 dnová prestávka tak sa to nebere a v ten 8. začnem a to musíme používať kondom alebo je učínna hned?

mia

Na 7. den je to uz o.k. Aj na letaku je to tak napisane. Priatel sa vzdy urobi do mna - vsak na co by ho vytahoval ;-)Uz mam oduzivane asi 4 plata a vsetko je v pohode. Brala som aj antibiotika a vtedy som tiez musela 7 dni pouzivat kondom. Podla mna sa nemusite bat.

sawovka5

mia ten článok som písala ja, prepáč trošku som sa sekla, chcela som ťa osloviť a vidíš ako to dopadlo, to je tou nočnou hodinou:))))))))))))sorry:)

mia

jej diky že si sa ozvala, potrebolvala by som vedieť že po akom čase je to bezpečne bez kondomu?ja som začala brať belaru(na príkaz lekárky)v 3 den mensštruacie a niekde som sa dočítala že v 7 den by to malo byť ok tak sme sa v 8 den milovali, myslíš že je to v pohode?a urobí sa priatel do teba alebo používate ete aj kondom, prosím ak môžeš tak odpíš mi, diky moc