už od malička mám, vraj pri zmene počasia, lámavé bolesti v rukách, nohách, krížoch a často aj bolesti hlavy. Tieto bolesti musím tíšiť tabletkami. nedávno som zažila až neuveriteľnú bolesť v nohe, bolo to v noci, musela som vziať dve tabletky a kým zabrali celý čas som preplakala a triasla som sa napriek tomu že na bolesť som zvyknutá. mala som pocit ako by mi lámali nohu, sekali do nej sekerou. bolesť postupuje po končatine, väčšinou zdola nahor alebo naopak. tieto bolesti mali aj moja mama aj babka, je to normálne? nikoho iného s takými bolesťami nepoznám, nikdy som si nič nezlomila, nepoznáte nejaký alternatívny spôsob liečby?
dedičná reuma
ahoj ja by som ti odporučila OKG výrobky tie pomohli aj mne sú síce drahšie ale stoja za to .sú to bylinné extrakty doplnky stravy vyskúšaj uvidíš ale oplatí sa ti to.ked budeš mat záujem ozvy sa na moj e mail:narnija@post.sk
miarik pod boliestkou si ja totižto predstavujem, ked sa niekto trochu neopatrne šmrnkne nožíkom, ked si kraja paradajku alebo čo....
ty akože tvrdíš, že reumatické ochorenie,čo je chronické,zápalové degeneratívne bolestivé ochorenie pohybového aparátu, je podla teba obyčajná boliestka? Chlapi podla teba s tymto nemusia k lekarovi?
samizda že do toho moc vidíš,nie som predsa male decko čo s každou boliestkou bude utekať za mamou alebo lekarom. Som chlap a hadam niečo aj vydržím, nie?
miarik
a za to, že ostatní s tym nič nerobia, tak musíš "opakovať" aj ty?Keď ostatní skočia z okna, skočíš aj ty? OK,nebolo to možno dobré prirovnanie, ale ved máš predsa dosť svojho rozumu, tak hádam vieš, že ked treba, tak treba k lekarovi.Ved on ti nechce zle a ani ti neprihorší, tvoje bolesti môže len zmierniť (;
Tak to moc nepodceňuj a šup, šup ...
a vela ludi je obeznych,pije,fajci,nesportuje a tiez s tym nic nerobi
aj cigani v osadach piju vodu z potoka a neumyvaju sa
ked nic necitim,neznamena ze mi nic nie je
takych su plne cintoriny,taky mlady a zomrel na infarkt?ved mu nic nebolo,ani k lekarovi nechodil.....
podla mna trpí vela ludí reumou a nič s tym nerobia
stane sa to, ze ta ten zapal zabije
ja mavam tiež podobné bolesti, a moji rodičia tiež. Je teda dost možné,že to je reuma(dobrý dar som dostal od nich :-D), ale u lekara som s tym nebol.Čo sa môže stať, ked sa reuma nelieči?
Jeden z mojich kamaratov dostal zapal sedacieho nervu, ktory ho polozil na mesiace do posteli(pod lekarskym dozorom... a bral hromady liekov) Ked toho mal dost, obratil sa na mna a ja som mu poradil brat viacero nativiralnych a velke davky rybacieho oleja. Samozrejme na antiviralne sa nahovorit nedal(predsa moj doktor vie....)
ale aspon si spomenul z detsta na odp[orny smradlavy rybaci olej, co sme poniektori dostavali proti krivici a dal sa nahovorit a bral 10 gramov denne. Po troch tyzdnoch chodil znova na prechadzky....
No further comment.
Teraz na mna pocuva a ma doma extrakt z olivovych listov, chaparal, oreganovy olej GSE, tiez som mu dal nejaku striebornu koloidnu vodu, ktoru si sam vyrabam(do toho sa rozhodne vyznam ako fyzik) a pouziva to podla potreby, ked na neho nieco lezie, ci uz sezonne, alebo nakaza zo styku s ludmi.
Tiez mal syndrom sucheho oka, tak ako ja(samozrejme na stary vek sa nam viralna imunita znizi a objavia sa vnutorne viralne zapaly, ktore postihnu aj slzne zlazy=syndrom sucheho oka.
Aj jemu na to rovnako pomohli kvapky koloidnej striebornej vody, ako mne.
Dost.
Uz musim ist robit, lebo takto nikam nedojdem.
Zena mi uz 2 roky opakuje, ze som hlupy, ked sa snazim pomoct nevdacnym ludom, ze moj cas by som mohol radsej pouzit pre seba a rodinu a vykaslat sa na druhych.