Stepper chudnutie

Príspevok v téme: Stepper chudnutie
fliacik2

Ahojte...potrebujem radu ohladom stepperu...takže cvicim na nom uz asi 6 mesiacov..zo zaciatku som cvicila len 15-25 minut 2 krat do týždna viac som nevladala...postupne som zvysovala cas a teraz asi mesiac sa znazim cvicit tak kazdy druhy den 60 minut a kazdy druhy den cvicim cielene cviky na problemove partie....a chcem sa spytať ako je mozne, ze mi narastol zadok? (chcela som presny opak)...cvicim malo alebo vela? v com robim chybu? este chcem dodat, ze nechcem nejak velmi schudnut tak mozno 2 -3 kila...hlavne chem zostihliť...to co mi narastlo pocas cvicenia na stepperi..prosim poradte

carey

cafte ludia, ja mam doma taky malicky ten co ide do boku, ale mala som taku svalovicu na lytkach vzdy z toho...stal ma asi 60euro to bola daka akcia na zimu... ale pre mna je lepsi z hladiska zostihlenia noh orbitrek, no ten je fakt drahy, ja chodim cvicit do fitka.
Podla mna je jedno aky steper si kupite, hlavne treba v tom vydrzat :D

sdgsfgfsg

tiež by som potrebovala poradit nejaky kvalitny stepper, kt. si mam kupit, idem ho kupovat dnes :) tak som zvedava...
Ake mate doma vy ??

katkaag

A po akom case si si vsimla, ze ti to pomohlo...isli dole kg alebo cm?...ja posledne 2 týzdne poctivo cvicim 4-5 krat v týždni a sliapem jednu hodinu na najmensej zatazi...tak cakam kedy sa to prejaví..

hellohello

výsledok dosiahneš určite. Všetko je lepšie ako sedenie pri telke. Stepper je účinný hlavne na stehná a zadok. Podľa toho, či chceš spevniť alebo schudnúť.

katkaag

ahojte kocky...zaujíma ma či sa dá pomocou stepperu dosiahnut nejaký výsledok...ak máte niektorá momentálne skúsenosti...sem s nimi :)