Ahojte:-)
Hľadám v okolí Žiliny nejakého perfektného odborníka - gynekológa. Aký máte názor na Dr. P. Hartela (súkromný gynekológ), vraj je dobrý, môžete mi to potvrdiť? :-) Ďakujem, moc mi pomôžete:-)
dobrý gynekológ v ZA
Surne hladam dobreho gynekologa v Žiline..Rozmyslala som nad Paucinom, ale netusim, kolko u neho stoji prehliadka..neviete poradit??
ahoj,necitala som si prispevky,takze neviem koho kto odporucal,ale sma chodim ku hartelovi - je vyborny,len drahy no.neviem ci este berie,lebo mam uz fakt plno,ale prestupila som ku nemu od popluharovej - s tou som bola dost nespokojna
ixyna, na internete si vyhladaj jej cislo do ambulancie a skus zavolat tak medzi 13.-14:00, vtedy by sa malo objednavat..ak sa Ti nebude dat dovolat, tak skus aj doobeda.ja som tam bola pred vianocami, preventivka+odber na cytologiu(platila som si ho sama) ma vyslo tusim 13e..bez objednania neviem, ci Ta zoberie, ked sa objednas, tak Ti da termin cca tak o 3tyzdne..
ixyna, to zistis, ked jej zavolas.
Ahojte chcela by som ísť na preventívku k Popluharovej ale dlho som u nej nebola a neviem kedy sa objednava a ci je mozne prist aj bez objednania a ake su poplatky za preventivku a ako do predu sa pripadne treba objednat aby ma vzala
ahojte, tie ktore chodite k Dr. Paucinovi, viete napisat informacie o cenach ? Napr. kolko stoji objednanie ,prip. ultrazvuk a tak ? Dakujeem
Ja chodim k Paučinovi. Je milý, ústretový aŽiadne vysoké poplatky. tel. 041/5626313 Nečaká sa tam hodiny na yvšetrenie, ambulanciu ma priamo v centre žiliny, ale vždy sa treba objednat na určitu hodinu. Na ambulancii ma všetko, čo potrebuje a tak neposiela po ultrazvukocha tak ako moj byvaly gynekolog, ktory bol mimochodom vulgarny... ked som odchadzala k paučinovi nadal mi do... Som rada, že som preč od neho..
ahoj para
ano, je sukromný, a zatial čo mam ja skusenosti, tak sa platí len "registračný" poplatok 34 €. Ale zasa tá cena zodpoveda aj službám.
Ahojte ženy a dievčatá,
chcem sa spýtať, či je pán Paučin súkromný lekár, ak áno, neviete ako sa pohybujú ceny u neho? Lebo na jeho stránke sa nemožem dopátrať cenníka :-(
nemate prosím niekto telefonny kontakt na toho Dr. Paučina? Ď.