robím test či sa chalanom viac pačia malé, stredné či veľke prsia!!!...a zaleži vám na tom !vyberati si baby tie ktoré maju velke prsia? dávate im prednosť? ODPISTE VSETCI !!!!!!
Chalani páčia sa vám uplne malé prsia????
biba presne tak. a zato ze ma zena peknu postavu este nemusi byt rovno aj tupa.
75B su co? jednotky ci dvojky?podla coho sa to urcuje, viem ze 75 je obvod pod hrudnikom,ale co je B???
co tu pisete za sprostosti baby... to su vsetci chalani povrchni zato ze maju pravo si vybrat taku co ich telesne pritahuje?
preco nosi muz bez ruk rukavice? preco nosi dievca bez prs podprsenku? :))) ale ne. uz som ticho :D
je neskutocne ako somariny tu dokazete rozoberat.
suhlasim s dvojkami a trojkami, to je krasne a prirodzene. ale uplne male urcite nie.
dvojky trojky sú ideálne. inak dominika ako ťa mohli využívať koli prsiam, keď trojky ešte njie sú niečo ako balóny, ale také ešte v poho prirodzené?
nie je umenie ak má žena veľké prsia a je ako sexbomba, ale umenie je, ak je žena múdra a čo sa vzhľadu týka vie sa perfektne obliecŤ, nalížiť, aby vyzerala prirodzene a neumelo, má perfetkný účes, stará sa a dbá o seba a nemá koplexy a nerieši každú blbosŤ.
ja mám zas trojky a niekedy sa mi to páčilo, lebo to bolo v móde také cickaté baby, no teraz to nie je príliš prirodzené a chcela by som o číslo menšie, viac sa mi to páči a aj čo sa chlapcov týka, mam pocit, že mnohí ma vidia len ako tú peknú a pritom hlúpa nie som. proste mnohí ma len zneužijú na sex a ja už chlapom neverím. nechcem také veľké prsia, na čo to je, keĎ chlapi ma len využívajú a ženy ohovárajú, že som štetka a to nie som, ale v ich očiach tak posobim.
áno, o tom som už písal, na vzdľade sú aj iné veci doležitejšie ako prsia, napr. postava, čo z toho, že nejaká tučibomba má veľké prsia a je tučná, je to humus. ale ani anorektička s malými prsiami nie je pekná, no táké primerane štíhla s dvojkami, peknou tváričkou a hustými dlhými tmavými vlasami, to je krása no.