robím test či sa chalanom viac pačia malé, stredné či veľke prsia!!!...a zaleži vám na tom !vyberati si baby tie ktoré maju velke prsia? dávate im prednosť? ODPISTE VSETCI !!!!!!
Chalani páčia sa vám uplne malé prsia????
merci mademoiselle ;)
Na veľkosti pŕs vôbec nezáleží. Je to iba o sebavedomí!!! Jediné čo mi na tom vadí je nízke sebavedomie tých žien čo sú s ním neni spokojné. Keby si mám vybrať medzi ženou čo má prsia a ženou čo je plochá, a poznám ich osoby, vyberiem si tu sebavedomejšiu a inteligentnejšiu. Bez ohľadu na veľkosť pŕs! Rovnako je to aj s dĺžkou penisu u mužov. Väčšine žien na tom nezáleží ale muži z toho majú šport. Jasné že sa nájdu aj volovia čo čumia iba na to a trubky ktoré potrebujú dnu a von ale mne osobne názor takých ľudí moc neuškodí. To je ale iba môj postoj k veci.
a ja vam poviem toto, mam kamaratku, ktora nema vobec velke prsia, ani dokonalu postavu a dokonca nie je ani nejaka krasavica, skor taky priemera skor taka, ze ju na ulici chlapi skor prehliadnu ako by si ju mali vsimnut...a predsa moze mat kazdeho chlapa, ktoreho chce...ked som sa pytala chalanov cim to je,ze ich pritahuje, aj ked nie je ziadna sexbomba povedali, ze je strasne vtipna,sebavedoma (aj napriek vyzoru) a ze z nej predsa len srsi strasny sexepil, pretoze si veri a vidno to aj na jej vystupovani...a fakt,nie vzdy je najvacsou vyhodou mat super telo a krasnu tvar...pretoze az ked clovek otvori usta, potom sa ukaze aky budu z neho mat ludia dojem :)
teraz uz cicate neletia, ale prirodzene a upravene. konecne sa era pamely skoncila.
Ja mam dost male prsia, ale su pevne a pekne tvarovane. Za moj takmer svorrocny vztah som priatela neprestala vzrusovat, naopak. Takze vobec nie je pravda, ze len prsia su zdrojom chlapskeho vzrusenia. Mam vsak pekny zadok, okruhly a plny. Takze ak nie prsia, je tu vzdy sanca dorovnat to zadkom :-))))
Za mnou sa chlapi otacali aj ked som bola tehotna... Nevedeli sa vynadivat :-) Jeden mi povedal ze som krasna babika a tiez nemam velke prsia :-)
..ked tak nad všetkým rozmýšlam...ja pravda ze muzom sa pacia vecsie prsia...aj moj priatel sa pozre ked vidi ked ma nejaka prsia...ale raz povedali pri debate..ze radsej pevne trojky..ako rozlajdane stvorky.Ja osobne nemám velké prsia,ale vobec vobec mi to nevadi:)no co uz priroda nenadelila..a nestresujem z toho...a ked si mnohe zeny myslia..ze ju chlap nebude c hciet iba koli tomu ze nema prsia.je na omyle,samozrejme par chlapov je tu takých co povedalo, že zenu bez prs by nemohli mat, pretoze by ich nevzruslovala v posteli.A ja viem ze mi ani prsia nedorastu mam 20 ale mi to nevadi...ja som chudsej podstavy...a tak čo tak ich nemam:)a jak mi je dobre:)aj tak sa chlapy otocia:)
dominika: jasne ze zeny zavidia ale to si netreba vobec vsimat lebo vzdy je co zavidiet. ziadny chlap ta nevyuzije do postele ked sa nedas, ich obdiv ti moze len lichotit. ja nemam s tymto ziadnu zlu skousenost. pekne zeny to maju v zivote lahsie podla mna a tiez suhlasim ze nie je pravidlo pekna=hlupa.
Kosiky B ju dvojky...