na poslednej preventivnej prehliadke mi gynekologicka povedala ze mam zapal krcka maternice a dala mi take cipky antibiotika..ale ja nemam ziadne tazkosti ani ma nic neboli, nesvrbi a dokonca nemam ani ziadne zapachajuce a vytoky ,, mam vytoky bielej farby kazdy den ale myslim si ze to je normalne na udrzanie ph ..ako mozem mat zapal a ziadne tazkosti ? stretol sa uz niketo s niecim podobnym ?to je ako keby ste mali zapalene hrdlo a ani by ste o tom nevedeli..
Zapal krčka maternice a ziadne priznaky?
jaj a od vtedy si nemala ziadne problemy ? no a ked sa ta smiem opytat tvoj zdravy vytok je aky? mas ho kazdy den ? a ako dlho si asi mohla mat ten zapal par mesiacov?ja som prisla az po roku n apreventivnu tak neviem ako dlho mam zapaleny ten krcek lebo vravim ziadne problemy nemam a je to zvlastne.. mozno ja mam a ty si mala len velmi slaby zapal ktory sa netihol ani prejavit ked sme ho jned preliecili
gynekolog povedal,ze to mozem mat zo sexu,ale viac to neupresnil. Su tomu uz skoro tri roky, takze si to presne nepamatam,ale priatela mam stale toho isteho,takze jeho velkostou to zrejme nebolo,kedze zapal sa mi doteraz neopakoval ... mala som slabsi vytok, nie menstruaciu. Menzes som v tych dnoch nemala,cize to neviem posudit.....A co sa tyka narusenej mikroflory- tu som mohla mat zevraj zo sexu, z liekov proti alergii, alebo z oslabenej imunity. Mala som tvarohovy vytok a neznesitelne svrbenie.Po vytere mi zistil,ze su v nom plesne. Predpisal mi lieky, mast a potom bolo po probleme..
myslis slabdie vytoky alebo slabsiu menstruaciu ?mavas tiez vytoky kazdy den?
ghkpo
no ja som bola na preventivnej prehlaidke a mi to zistila..no a to tu povedala gynka ze zo sexu ? ci si len myslis ? ja sexuALNE zijem ale ja som sa aj spytala mojej gynky ci to emoze byt z tamponom alebo so sexu a ona povedla ze skor nie ako ano .. tak neviem.. tvoja gynka povedala ze to je zo sexu hej ?no ale ked sa tak zamyslim uz som niekde citala alebo pocula ze muzi mozu poskodit krcek maternice a najma ked ho maju vacsi.. a ked si mala narusenu mikloforu v posve ako sa ti to prejavovalo?
Takze poporiadku.... Ze mam zapal mi zistil nahodou ked som ho navstivila,pretoze som pred tym mala narusenu mikrofloru v posve a predpisal mi tabletky a tusim aj liek,co sa zavadza do posvy.Zhruba po mesiaci som mala pocit,ze moj vytok je slabsi. Myslela som,ze som tie tabletky zle dobrala a tak som ho navstivila.Vtedy mi povedal,ze to nie je z toho,ale ze mam zapal krcka maternice. Tiez som bola prekvapena,kedze som ziadne tazkosti nepostrehla.Vtedy mi tusim povedal,ze to mam zo sexu.A predpisal mi cipky....Ak si sexualne aktivna, tak to mas pravdepodobne zo sexu a nie z bazenu,ale na to ja nie som odbornik, je to cisto moj laicky nazor. A ak by si zapal mala uz predtym,lekarka by si ho na preventivke vsimla a oznamila by ti to urcite
ghkpo
ja mam brat cipky 12dni cize mam 12cipiek ..a tiez si nemala ziadne priznaky ziadne bolesti ani nic ? mohli to sposobit bazeny ?
ghkpo ahoj dakujem aj tebe za odpoved.. no tak mensu intenzitu je asi tazsie si vsimnut ..lebo moj vytok kolise. a nepovedal ti z coho to moze vzniknut ? a nevies ci je povinnostou oznamit pacientke ze ma takyto zapal? je mozne ze ho mam aj 3 4 roky aj ked somchodila na preventivne prehliadky ? a ake lieky si brala tiez cipky ?
Ja som mala tiez pred dvoma rokmi zapal krcka maternice a tiez som nemala ziadne priznaky,iba som mala vytok v mensom mnozstve. Zistil to az lekar, predpisal mi lieky a o par dni na kontrole som bola v poriadku.
ja mam vytok bielej farby a to som tiez citala ze je normalny a mas vytoky kazdy den?
tu gynku si kazdy chvali .. ale mohla by som sa spytat na nazor ineho gynekologa ale to asi musim zobrat kartu od sterej ze? tiez si myslis ze je to zvlastne ze mam zapal a ziadne priznaky ?