ako ste na to vy???

Príspevok v téme: ako ste na to vy???
samanttha

Chcela by som sa spytat co je tu niekto kot ma rovnaky pocity alebo cellkovo problem ,....A neviem ci to vlastne problem je . Aj vy pocitujete teplo v tvari ked ste napr nervozni, ked sa od vas nieco ocakava alebo ked mate tremu? Lebo mne sa to stava dost casto ked mam nieco robit dolezitejsie alebo tak.. Ked sa situacia skonci skonci sa aj tento pocit horucavy v tvari . NIekedy som asi naozaj dost cervensia :) Ale ked ja citim taku nervozitu alebo co to je.. A nie je to moc prijemne pomyslim si ze nabuduce uz stresovat nebudem ale obycajne to aj tak tak byva.. Takze som jedina ci nie??? :) DAKUJEM

00000000001

jj stáva sa mi to často, cítim ako mi to ide cez hrudník, krk až na tvár. Strašné teplo, priam horím, neočerveniem celá ale skôr ofľakatiem. Je to strašné a veľa ľudí ma na to upozorňuje že som fľakatá ale ja s tým nič nedokážem urobiť. Potom keď je už "po všetkom" tak to samo zmizne.

samanttha

Cize aj u vas sa take nieco prejavuje ze ked mas stresy tremu a tak ze si cervena?? nie vzdy ale niekedy som veru dost a nie je to prijemne pretoze to citim na sebe ...:( a asi to blbo vyzera :( nie,??