Co by mal mat kvalitny fen na vlasy? Ktora znacka je najlepsia?
Ovplyvnuje fen kvalitu vlasov?
Kupa noveho fenu na vlasy
tiez som za fen od oravy..my so sestrou mame doma HD-421cku a je suprova aj na huste vlasy ale aj na riedke
Podľa mňa je najlepším fénom na vlasy orava hd 421 s príkonom 1800 - 2200W. Suší rýchlo a vďaka 2 rýchlostiam prúdenia vzduchu, 3 stupňom nastavenia teploty a tlačidla Cool pre okamžité ochladenie vzduchu vyzerajú vlasy po úprave prirodzene a nemám pocit žeby ich to ničilo ;)
Ahoj,
určitě musí mít nastavitelnou teplotu a rychlost foukání. Měl by mít slušný výkon nejlépe kolem 2000W, minimum by mělo být okolo 1300W. Nástavce (např. difuzér) jsou taky výhodou, můžeš si pak s tím formovat účes. Ionizační technologie je skvělá, takže když si vybereš fén i s tím, tak uděláš jedině dobře. Pokud bude umět foukat i studeným vzduchem, tak je to taky výhoda (můžeš si tím zafixovat účes).
Čerpala jsem odtud - provasevlasy.cz
kto ma fen Philips HP 4983???
usiko
tzak studený vzduch je k vlasom šetrnejší a myslím, že dobr=y f=en by ho určite mal maŤ a keĎ tak už aj ionizátor. difúzer ja nepoužívam, no ak by som si už mala kúpiť nový fén, tka by som volila fén práave s difúzerom, nikdy nevieš, kedy ho budeš potrebovAť, tak nie je na škodu. súhlasím so značkami rowenta a philips. no a výkon? myslím, že s tým už ne je dnes problém, lebo tie kvalitné fény majú bežne výkom 2000 alebo 2200. a keď sa pohrabeš ne nete, tak nájdeš kvalitu aj za rozumnú cenu.
a ma niekto osobne skusenosti s tymto fenom Philips HP 4983???
ja mam Philips Jet Set Control, 1900 W a nedam nan dopustit. ma ten vely siroky nastavec, ktorym si vytvorim na hlave bordel /mam kratke vlasy/.....
ma to aj studeny vzduch, ale naco je studeny vzduch? nepouzivam ho.....
Dolezity je hlavne vykon! Ak sa fenujes kazdy den, mal by mat minimalne 1500 W inak sa ti rychlo prehreje a pripadne zhori. To ostatne uz len podla vlastnej potreby. Ja by som ten philips kludne zvolila. Myslim, ze ti uplne staci a aj cenu ma relativne dobru. A ja osobne som aj so znackou spokojna.
ROWENTA CV 9021 D0 a tento ako fen? nie ako vyrovnavac vlasov ale ako fen.