Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kupa noveho fenu na vlasy

santorini999

Podľa mňa je najlepším fénom na vlasy orava hd 421 s príkonom 1800 - 2200W. Suší rýchlo a vďaka 2 rýchlostiam prúdenia vzduchu, 3 stupňom nastavenia teploty a tlačidla Cool pre okamžité ochladenie vzduchu vyzerajú vlasy po úprave prirodzene a nemám pocit žeby ich to ničilo ;)

lenka357

Ahoj,

určitě musí mít nastavitelnou teplotu a rychlost foukání. Měl by mít slušný výkon nejlépe kolem 2000W, minimum by mělo být okolo 1300W. Nástavce (např. difuzér) jsou taky výhodou, můžeš si pak s tím formovat účes. Ionizační technologie je skvělá, takže když si vybereš fén i s tím, tak uděláš jedině dobře. Pokud bude umět foukat i studeným vzduchem, tak je to taky výhoda (můžeš si tím zafixovat účes).
Čerpala jsem odtud - provasevlasy.cz

Doda55

Ahoj,
ja mám akurát tento fén. Mám kučeravé vlasy a používam ho dosť často. Obsahuje difuzér, ktorým si ja vlasy fénujem. Myslím, že ako používam tento fén, vlasy sa mi tak nepoškodzujú, je to naozaj vidieť. Vieš si tu nastaviť stupne vzduchu, takže akurát tá dvojka je taká vhodná.

marry jane

usiko

tzak studený vzduch je k vlasom šetrnejší a myslím, že dobr=y f=en by ho určite mal maŤ a keĎ tak už aj ionizátor. difúzer ja nepoužívam, no ak by som si už mala kúpiť nový fén, tka by som volila fén práave s difúzerom, nikdy nevieš, kedy ho budeš potrebovAť, tak nie je na škodu. súhlasím so značkami rowenta a philips. no a výkon? myslím, že s tým už ne je dnes problém, lebo tie kvalitné fény majú bežne výkom 2000 alebo 2200. a keď sa pohrabeš ne nete, tak nájdeš kvalitu aj za rozumnú cenu.

usiko

ja mam Philips Jet Set Control, 1900 W a nedam nan dopustit. ma ten vely siroky nastavec, ktorym si vytvorim na hlave bordel /mam kratke vlasy/.....

ma to aj studeny vzduch, ale naco je studeny vzduch? nepouzivam ho.....

darnian

Dolezity je hlavne vykon! Ak sa fenujes kazdy den, mal by mat minimalne 1500 W inak sa ti rychlo prehreje a pripadne zhori. To ostatne uz len podla vlastnej potreby. Ja by som ten philips kludne zvolila. Myslim, ze ti uplne staci a aj cenu ma relativne dobru. A ja osobne som aj so znackou spokojna.