ahojte s priatelom by sme chceli ist do tatralandie...bol tam uz niekto oplati sa tam ist bo je to dost drahe????
TATRALANDIA
ano, zijem blizko mikulasa a co sa tyka roznych tur - tak s tym nemas problemy. lenze ty by si asi skor chcela inu formu oddychu ako tury ze?
Chodím tam pravidelne, vzhladom na vybavenie, služby a možnosti to vůbec nie je drahé, v cene vstupenky je aj vstup zdarma do známeho \\\"Western city\\\" čo už samo o sebe je osobitná turistická atrakcia. Ubytovanie je originálne v úhladnej, ubytovacej dedinke. Programy aké chceš, nočný život vo western sity, v neďalekom L. Mikuláši, perfektná turistiky v okolí.....
no a co sa tyka vybavenia spolocenskeho zivota vecer ubytovania a tak??
prestuduj si:
www.tatralandia.sk
07natuska
ono zavisi od tvojej finančnej situacie, že čo považuješ za drahe.
ja som tam bola už davno a ano čakalo sa na tobogany,ale kde sa nečaka.ved je to aquapark snad nečakate že tam budete sami alebo s vami 5 ludi v bazene.
ahoj, ja som tam bola uz niekolko krat a je tma suprovo, nikde inde by som nesla ja som studentka a platila som 10€ na cely den co si mysim ze nei tak vela :) teraz ma vela ludi dovolenku tak je mozne ze je tam trosku plno, ja tam idem vo stvrtok tak ti dam vediet ci bude tlacenica alebo nie.....
ANABELL- na tobogany sa caka vzdy, nikdy tam nieje taky maly pocet ludi aby si sa na tobogan dostala v priebehnu minuty,stym musis jednoducho pocitat ked ides do takeho Aqaparku ako je Tatralandia
OTRASNY KOMERCNY HUMUS , DRAHE , PLNE BAZENY , RADY NA TOBOGANY ...OTRAS
Je to tam velmi drahé, to je pravda ale určite to stojí zato. Je to tam super, kopa toboganov a inych atrakcii. Ale neodporučam ist cez vikend! Vtedy je tam strašne vela ludi a na tobogany sa prakticky neodstaneš lebo čakáš dlhé rady..
ahoj ja som bola a je tam upplne peckovo.listok pre dospeleho na cely den je okolo 450 sk sa mi zda...
chod a vyskusaj