DVD s cvicenim

Andrejočka

skús sa najprv pozrieť sem: www.hejbejse.tv

tu máš rôzne druhy, vyskúšaj, a ktoré sa ti zapáči, podla toho si potom môžeš objednať.

lenkalina

zdravim chcela by som sa spytat kde sa da u nas na SK zohnat DVD sada Zumba finess , ak viete prosim napiste mi dakujeeeeeeeeeeem

Petuska B

Zumbu fitness nájdeš na youtube, nie je to až také krátke, je to absolútna bomba a môj najnovší hit, je to spojenie aerobicu a latinsko-amerických tancov

www.youtube.com

od tejto babulky sú najlepšie, ale inak je to riadna makačka ale aj zábava.

otazka

ak by si mala zaujem tak ti predam za lacno moje, mam niekolko a uz dlhsiu dobu s nimi necvicim ale bola som spokojna:)
napis mi ci chces skor chudnut alebo spevnovat: pisemja@gmail.com

ploche_brusko

no ja to nemam na dvdckach, ale stiahnute z netu, ale myslim ze v takych predajniach dvd by mali urcite mat, skus sa pozriet, alebo na internete

lienocka3

chcela by som skor nieco take hodinove viem ze na youtube su ale take kratke len :) a odkial mas tu zumbu fitness? to je normalne DVDcko?

ploche_brusko

a co by si chcela cvicit? na spevnenie ci schudnutie? :) ja mam doma pilates, zumba, aerobic, powejogu....a su dobre...mne sa najviac paci zumba fitness :) a dobre cviky su na youtube, na poslinenie,a spevnenie, treba zadat 8 minutes ABS a mas tam na rozne casti tela :)