Antikoncepčné náplaste

Príspevok v téme: Antikoncepčné náplaste
netka96

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať: Druhý mesiac používam náplaste Evra a náplasť sa mi vždy po dvoch troch dňoch po okrajoch odlepí zhuruba 2-3 mm. Zaujímalo by ma či takéto mini odlepenie môže spôsobiť zniženú spoľahlivosť náplaste. Priznám sa, že užívanie náplastí zle vplýva na môj sexuálny život, pretože mám strach, že sa na náplaste nemôžem spoľahnúť, preto by som potrebovala vyjadrenie niekoho kto má skúsenosti. Nechcem sa vrátiť k tabletkovej forme antikoncepcie, ale ak je odlepením po okrajoch znížená spoľahlivosť náplatí asi to budem musieť urobiť. Ďakujem.

brunuska

no preto ze antikoncepcia je pre gynokologov velmi dobry biznis- treba vediet co chces- zistit si infosky a antikoncepcii sama-najlepsie na nete-takto zo skusenosti druhych zien- lebo ti gynekolog nanuti aj ti co neni moc zdrave- vid triqular. no najhorsie je ked ide mlada baba vytrasena a nevie nic o antikoncepcii.je to hnus- len biznis a niekedy ani zdravie nehra az taku rolu.inak uz by mohli vymysliet cosi normalne- lebo mne akosi nic nevyhovuje.

evina

Ja som bola rozhodnuta pre tabletky a doktorka ma toľko nahovarala na naplaste, ani neviem, prečo som sa dala ovplyniť. Teraz to už lutujem.

bublinka69

to vam nikto neporadil,aby ste si ich nedavali???no toto..stale sa to odlepuje a po odlepeni ma svrbila pokozka..jasne,ze sa spolahlivost poodlepenim zmensuje!!!

evina

Poradit Ti neviem, ale mam podobny problem. Evru mám len druhy tyžden a uz rozmýšľam o jej výmene za tabletky. Zatiaľ sa mi neodpletila, ale okolo naplaste mam akusi lepkavu, uspinenu pokozku.