bolesti hlavy po narkoze

Príspevok v téme: bolesti hlavy po narkoze
lili 71

Ahojte všetci vospolok. Neviem tu nájsť najaku radu pre bolesti hlavy po operácii. Moj manzel bol operovaný na zlomeninu nohu. Už týždeň po operácii trpí neznesitelnymi bolestami hlavy.Davali mu lokalnu anestezu, ale ta nezabrala, a tak ho potom ešte aj uspali. Ja si mysli, ze je to z tych narkoz. Co vsak s tým????? Vie niekto poradiť, alebo má podobnu skusenost?Dik

XL

Dobry den, bola som operovana vo Feb 2011, a odvtedy mam denne bolesti hlavy, pomaha mi 1-2 acylpiriny, ale trpim, poradte mi prosim

Dakujem
Xenia

delphia

ak je po epiduralnej anestezii, tak bolesti hlavy mozu byt ako jej komplikacia. v takom pripade treba ist za anesteziologom a riesi sa to krvnou zatkou. bolesti ustanu

linuska

moje 9 rocne dieta bolo do roka 2x v narkoze.1x asi hodinu, 2x 3hodiny, tiez som sa obavala, ze bude po narkoze trpiet bolestami hlavy, o com som velakrat citala a pocula, no ani raz nemal bolesti. neviem, ci to nebude tou lokalku. zeny po porode, ktore maju lokalku, ci epidural zvyknu mat bolesti. mal by sa spytat odbornika-anesteziologa