Jednozlozkove dni-vhodne pre 17tku??

Príspevok v téme: Jednozlozkove dni-vhodne pre 17tku??
mosquita

mam 17, 159/50, chcem dole 2 kg(pneumatika-spodne brucho), dodrziavam vsetky zasady zdravej stravy a pohybu, ale chcem rozhybat metabolizmus, zaujal ma system jednozlozkovych dni, ked sa kazdy den je iba jeden typ potraviny, trva to maximalne tyzden(moze sa o mesiac opakovat, ale to ja nemienim);

problem je, ze si niesom ista, ci mi to neposkodi, ked som este vo vyvoji. a mam strach, ze by mi napr. mohli zacat padat vlasy(to ma desi, mam peknu hustu hrivu) alebo nieco podobne, ma s tym niekto skusenost? dakujem

kvietok1

na tvojom mieste by som si obcas dala bud ovocny alebo zeleninovy den,je to pre zdravie prefektne a to,ze mas len 17 neznamena,ze je to nevhodne...prave naopak,odlahcis traveniu a precisti sa ti telo

mosquita

mississ:to uz robim-vyse pol roka. zvysok tela, ale predovsetkym nohy, mam muskularny, dokonca aj horna polovica brucha je v poho, len tam dole je ten blby opasok. cez skolsky rok aktivne posilnujem, cez prazdniny len doma, vela bicyklujem, obcas behavam, v zime lyzujem, cez skolsky rok si uzijem rychlej chodze az-az. a brusaky akurat tak spevnili svalstvo-ktore pod tou vrstvou tuku nevidno, heh.

mississ

mosquita, naozaj si este mlada, aby si takto hazardovala so svojim zdravim. urcite mas krasnu postavu, ale ak sa necitis dobre (ako si pisala kvoli tej pneumatike okolo bruska), tak zacni sportovat. teraz v lete je vynikajuce plavanie, korculovanie alebo behanie. ak ta trapi jedine to brusko, tak vyskusaj brusaky alebo sklapacky. uvidis, ze to pojde lahko aj bez zbytocnych obmedzeni v jedle.