ahojte, zaujimalo by ma, ci extra jemne kondomy, znamne extra tenke kondomy :) a ci ma s nimi niekto skusenosti, hlavne od znacky durex? Ked su vazne take tenke, nedochadza k castemu pretrhnutiu alebo podobne? Dakujeem za odpovede pa
extra jemne kondomy...
ak chces naozaj len jemne kondomy skus -odkaz odstránený-
ale kup si extra hruby a mozes ho viuzit aj viacej krat
suhlasim s monikou 1984 aj ja myslim že pepino alebo primerousy su lepšie a pritom aj o dost lacnejšie
Z osobnej skusenosti aj skusenosti mojich dvoch kamaratiek mozem povedat ze Durexy sa trhaju najviac. Ja kupujem lacnejsie kondomy vacsinou Pepino alebo obycajne Primerosy a zatial nebol problem, obe kamaratky kupuje durexy a obom sa uz pretrhol niekolkokrat a nie su ziadne zaciatocnicky ze by kondom nasadzovali prvy krat!
Vseobecne sa tensie kondomy trhaju viac. A je jedno, ci su to Durexy...
Dakujem Ti Janka, vies my sme s priatelom nejak v rychlosti kupili tie kondomy a az doma sme si vsimli ze su extra jemne a kedze so sex.zivotom len zaciname nemame s tym vela skusenosti a tak som sa zlakla ci tam nehrozi mensia ochrana tym pretrhnutim ako u obycajnych kondomov, ktore niesu take tenke. Ale aj tak Ti dakujem za odpoved pa
durexi sú najlepšie a najspolahlivejšie..a tie tenké sú naozaj parádne :) musí sa nechať...a keď tak,poobzeraj sa po Trojanoch...trojany si americke kondomy vysokej kvality... a ked nie.tak neboj.durex ochrani :) a netrhaju sa
sú tenké :)