Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aky melir do hnedych vlasov?

Príspevok v téme: aky melir do hnedych vlasov?
nicka254

Ahojte! Chcela by som vyskusat melir do mojich hnedych vlasov. Momentalne mam farbu na vlasy Loreal Casting creme gloss odtien Ledovy gastan, trosku mam vlasy chytene do cervena. Rozmyslala som nad jemnym melirom do zlata. Myslite ze by sa hodila farba od palette z radu golden gloss odtien zázvor alebo nugat?
hodim vam aj linky aby ste mali predstavu:
www.mujmultimarket.cz

www.palette.sk

www.palette.sk

dakujem :)

letnička

bara mám presne ten istý problém a chcem presne! to isté čo ty...ale obávam sa že doma to nepôje a budeme musieť zbehnúť ku kaderníčke, ktorá ten už žltý melír znova vytiahne na svetlejšie prípadne dofarbí na iný odtieň a ostatné vlasy zafarbí tak ako chceme.ale či to pôjde toť neviem. ja idem 17-teho tak uvidím ako to dopadne. dovtedy si mám vlasy doma regenerovať ;-)

bara017

ahojte, dala som si biely melir do hnedych vlasov a nepaci sa mi to.. mam ho dost na husto a vobec to nevyzera ako som si myslela ze to bude vyzerat.. teda niekde je biely, niekde uplne zlty blond no hroza.. a kadernicka za to zobrala 40 EUR:-/ a este mam aj paradne suche znicene vlasy!
A potrebujem radu, chcela by som si dat nejaku svetlohnedu farbu, zjednotit to, neviete ktora farba by mi chytila rovnomerne ktora pekne chyti na svetle vlasy a zaroven odfarbi aj tie moje tmavsie, ale tie nie su farbene ziadnou farbou

nicka254

skoda :(
aj ja som uz na to myslela
ku kadernicke vsak nechcem ist lebo tam necham 25€ skoro za nic

Cristi kde mas ten prispevok?

Lucinka33

Nugat je velmi pekny, ale tiez si myslim, ze ti to vobec nechyti. Vsimni si, ze je tam napisane, ze nugat aj zazvor su urcene na stredneplave az tmavoplave vlasy.

ploche_brusko

ano ten nugat je dobry ale mozem ti povedat ze na 90% ti nechyti... ja som mala zafarbene vlasy na hnedo a robila som si melir doma, ale normalny blond, od palette s peroxidom a mi to poriadne nechytilo! a tiez som mala tu creme gloss pred tym, takze podla mna skoc za kadernickou urcite :)

ploche_brusko

ano ten nugat je dobry ale mozem ti povedat ze na 90% ti nechyti... ja som mala zafarbene vlasy na hnedo a robila som si melir doma, ale normalny blond, od palette s peroxidom a mi to poriadne nechytilo! a tiez som mala tu creme gloss pred tym, takze podla mna skoc za kadernickou urcite :)