Awojte pudia chcela by som vedieť váš nestranný názor.
Cátim sa tučna a pretom sa mi nechce velmi jest.
A ked sa najem je mi zle a pproste tomusim vyvratiti.
Podla vas su topriznaky anorexie??? Leboo priatel do mna huci.
A prosim ako by som to mala poriesit:-(((
Help me cem vediet nestranný názor
ked pojdes nabudce von uz nepozeraj po tych ludoch lebo sa zblaznis....ja uz musim ist tak dobru noc a drzim prsty a vazne porozmyslaj nad tym co mas na sebe rada hoci nech to je aj jeden vlas na tvojej hlave aj to je nieco
xxxxxxx
aha vies co asik mas pravdu nemala som sem nic pisat sak som iba ake si nudiace sa decko ako to podla teba vidim:-(
a k tomu priatelovy rozisli sme sa
xxxx za 3 hodiny sa aj ty mozes rozist s niekym ... verim jej ... ak si robi srandu je mi to luto ale verim jej ... len nechapem naco by si tu srandu robila aky by mala z toho osoh
pipinocka
prestne ako hovoris ked idem poulici pozriem na kazdeho cloveka a hned si pobiem ouuu ten mamale dobru postavu taku chudu ja taka nikdy nebudem:-(
Alebo ked vidim fakt obezneho clovekapoviem si ano no Iva tak budes o nedlho vyzerat ak neprestanes zra:-(
raz piše že má priateľa,za hodinu už je to inak,už ho nemá,veď si protirečí.Ty jej to všetko veríš?Veď si to prečítaj ešte raz.
xxxxxxx
vies bezne si robim srandu z ludi :-(
a bezne preto stracam ludi okolo seba
ivka... nie kazdy kto je chory musi byt aj vychudnuty ale teba sa to netyka pretoze ty si moc stihla
xxxxxxx: tak ja som si pravopis ani nevsimla ivka sa chce vyliecit a nie ucit sa pravopis ten sa nauci v skole.... chod si radsej spinkat
takze ano strasne som chcela zomriet a teraz som stastna ze som to neurobila pretoze som zistila aky je svet uzasny a zistis to aj ty o chvilu ked sa vyliecis... uz od teba nechcem pocut z si prisera ani nic podobne pretoze si urcite krasna baba... a odkial si??? ak nechces nemusis pochopim... presne ako pises tie stihle baby... ja ked som citala na internate ze je tak vela obeznych ludi neverila som tomu pretoze vzdy ked som bola vonku nevidela som jedneho tucneho cloveka vsetci boli stihli teraz ked sa pozeram zdrava vidim ze je fakt ze pribuda obeznych ludi no to bolo len tak od temy... ty obezna urcite nie si to je len v tvojej psychyke ak pozeram stranky podporujuce anu alebo miu alebo pozeras thinspa prestan s tym to ta s toho nevylieci .... neverim ze nie je nic na tebe pekne musis zastavit a uprimne odpovedat co sa ti na sebe pacit .. viem ze to ze nic nie je na tebe pekne si povedala nepremyslene
podľa mňa si všetko vymýšľaš,a robiš si srandu z ľudi co ti chcu pomôcť.A čo ten pravopis,veď z toho bolia oči