Uzkostne stavy, vela premyslania preco nemam chalana?

Príspevok v téme: Uzkostne stavy, vela premyslania preco nemam chalana?
sweetyia

Vobec neviem, co sa so mnou deje. Ale som nervozna, citim sa zle a horsie.Mam 23, nemam priatela, mam problem vobec sa zalubit. Na svoj vek nevyzeram, vacsina tvrdi, ze mladsie, stretam chalanov mladsich odomna, tak okolo 20, 21rokov, kt. maju o mna zaujem.
Doma neustale pocuvam, preco vo svojom veku uz nemam nejakeho chlapca. Byvam na dedine, a ostatni vedia o mne viac ako ja sama, aspon tak mi to niekedy pripada. Chalani ma volaju na kavu, veceru, kino ale vobec nemam chut ist s niektorym z nich. A ini ma volaju do hotela a podobne.
Vsetci okolo mna chodia v paroch a ja si pripadam uplne debilne.

Sandokan

oni ta volaju aj do hotela To akoze na sex?Tak sa necuduj ze nikoho nechces?Musis hladat starsieho omnoho starsieho aspon 35-40 ti nebudu mat bocne umisly ked sa do teba zamiluju tak aj svadba a deti budu

DCP

stále lepšie než ja: ak sa mi niekto páči aj ja jemu aj tak si do mesiaca nájde frajerku, stále to je tak. Páčili sa mi štyria a všetci boli single najprv sa mi páčil prvý do mesiaca ako keby naschvál bol už zadaný, neskôr ďalší nejakou náhodou si našiel tiež dievča, tretiemu to dievča dalo šancu a sú spolu a ten štvrtí si teraz hneď našiel dievča ktoré sa mu páči..... mám smolu na chlapov akonáhle sa mi nejaký zapáči je koniec, hneď je zadaný ...

sweetyi

janekMY33, ked tak myslis je s tvrdym "y". Jasne, ze treba spoznavat, vsak ked ma niekto vola von, na kafe pokecat, sadnut tak idem..stretnem sa parkrat a ked vidim, ze nejak. nic z toho sa nechyta tak. Treba hladat dalej.

alex2213, no to je super, ze by chalan pre teba spravil cokolvek, ale myslim, si, ze nie je dobre zabudnut na znamych a kamarakty, vsak ty mas tiez sv. zivot, a to sa neda naviazat sa len na jedneho cloveka a ostatnych vypustit. Pokial ta ma rad, ta by to mal respektovat. Nehovorim, ze mas chodit na zurky, party s nimi kazdu sobotu:D, ale proste stretnut sa z casu na cas, pokecat, zajst si na kaficko. Aj von ked je prilezitost je to normlalne.

Nuz. Podla mna, si slusne dievca a ja zazivam podobne situacie co sa chalanov tyka. Tiez vidim, vseliake chyby, a potom si poviem, ze to je moc az tolko tolerovat, ako vedela, by som si predstavit vztah, ale ked sa ti niekto fakt paci, tak skoro ziadne chyby nevidis,alebo sa ti zdaju len velmi minimaalne. Drzim palce

janekMY33

Joj a to si mislis ze stretnes toho praveho a roztrasu sa ti kolena a povies si to je on tak to nefunguje musis spoznavat a potom to pride a nedzi recu ja som tiez slobodny mircoMY33@azet.sk

alex2213

ja som podobny pripad ako nuž ale mala som chalana teraz je to moj byvaly a ked mam depku nervy a vsetko dokopy tak vzdy za nim idem. no my sa velmi casto hadame preto sme sa rozisli... ale ma ma velmi rad on pre mna urobi vsetko na svete... ale je taky ze ja sa mu musim odovzdat... a nie vzdy je to mozne, on si nas vztah predstavuje ze budeme stale non stop spolu ale ja to nedokazem mam aj par akych-takych kamaratok a chcem byt obcas aj s nimi ale on to moc nechape... neviem co mam robit, ale mam ho rada a on pre ma urobi vsetko=(

nuž

Ahoj, ja mam sice len 17 rokov, ale a sa povedat ze mam podobny problem. Ja som pre istotu este nechodila vobec so ziadnym chalanom.:) A hoci ja si o sebe nemyslim ze by som bola nejak extra pritazliva, bolo tu uz zopar chalanov co sa o mna zaujimali, navrhli mi vztah, ale ja ich vzdy odmietnem. Neviem ci sa bojim vztahu, alebo coho, ale uz ked "ide do tuheho" zacnem si na nich vsima aj tie najmensie chyby, a hned sa mi prestavaju pacit (a popritom vzdy som mala to stastie v nestasti ze ma chcel prave ten, ktoreho aj ja:). Viem mozno si niekto pomysli co chce ta 17-rocna zbrnda, ma este cas na chalana, ale ciraz castejsie citam vseliake clanky o podobnych holkach a zacinam sa obavat, ze co sa to deje :):) Ale zase na druhej strane flirtovanie a podobne "veci" ma bavia, zase aby ste si nemysleli ze som nejaka "kur.icka", ale ja asi fakt neviem co chcem. A v prvom rade sa musim vyrovnat sama so sebou. Ale ty pises ze si uz chalanov mala, tak vyzeras ze aspon so sebou problem nemas :):) nuz teda drzim palce :):)

sweetyi

tibike81, takze podla tv.vypoctov a roznych modifikacii ti chcem upresnit co som myslela, tym :"ked ta chalani nechaju 2krat a ani nevies preco?" Nie som hlupa, a viem ked niekoho mam rada, ked ma niekto pritahuje, je mi sympaticky. S jednym chalanom som chodila, sice kratka doba, 3 mesiace ale mala som ho velmi rada, boli to prazdniny, ja som bola na brigade dalej od domova a proste sa dievca zalubilo, letni laska, ale chalan sa tiez tak spraval. Ked sme boli spolu bolo na fine. Ale prazdniny sa skoncili a ja som mala opat nastupit do skoly. Cize som sa vratila a odvtedy som ho nevidela. A nebol to veru ziadny princ ani ken. Normalny chalan. Naivita? Mozno, ale cloveku to ublizi. To uz je jedno, stalo sa to uz bolo.
Ja dobre viem,ked niekoho chcem a viem, ze ked s niekym byt nechcem tak s nim nebudem. Alebo budem a bude to len o tom, ze clovek potrebuje a chce sex.
Musel by si poznat celu podstatu a vidiet, zazit, mozno ze vtedy by si pochopil. Ale je to crazy cele dost. Ja chapem, ze to zalezi aj od mnojho spravania, snazim sa prist nato co robim zle a co by som mala zmenit, zlepsit.

tibike81

Potrebné je uvedomovať si realitu. Očakávať Kena je z ríše rozprávok.
Kód Virgin som myslel v rovine veku, nie celkom špecifikovaného, určite však vo vzťahu na fyzický stav.
Ale zaujímavá je otázka: "Ked ta chalani nechaju 2krat a ani nevies preco?" Možno je dôvodom to, že drvivá väčšina mládeže je tuctová, a hrabe sa príliš do neznámeho, že neexistuje skutočný cit (BABRáci?). Pravda, v danom veku cit mať ani nemôžu... Mimochodom, nebudem tú otázku modifikovať, bol by to ešte zaujímavejší kvíz, bez možnosti dopátrania sa odpovede/výsledku...

sweetyi

tibike81 no mozno mas pravdu s tym, ze dievca nevie co chce, alebo vies az priliz dobre co chce, ale to este nenasla. Lenze samozrejme, nic nie je dokonale a na ziadneho princa urcite necakam.
Kod Virigin to s tym mas pravdu, ale nie az tak celkom virgin ale..a teraz sa mam ako zato hambit? Bola som tak vychovavana, ze az po svadbe,ale toho sa drzat nechcem..nechcem ist s niekym koho nemam rada.A prilezitosti bolo..
Tak, citim sa ako dost looser, ja nie som sama s tym spokojna., a myslim, keby ma do klastora zatvorili, by mi nepomohlo. Ked ta chalani nechaju 2krat a ani nevies preco ?Takto je to velmi tazke vysvetlit, nemam v umysle nikoho vyuzivat. Este aj v tom som sprosta, poviem hned na rovinu, ze beriem ta ako kamosa, teraz vztah u mna nepripada do uvahy.
Citim sa fakt na p..cko, loosersky, zle.