ahojtee uz od stvrtku mam nadchu a potrebujem sa jej rychlo zbavit pretoze 10-teho idem na dovolenku a musim byt v poriadku.Prosim poradte nejaky vitaminy alebo domace recepty aby som sa tej nadchy zbavila a aby som nedostala nedajboze chripku.Dakujem
prekliata nadcha
jojoj, nadcha...mam ju tiez ale taku brutalnu som este nemala, hlava hrdlo vsetko citim uz aj celu nosnu dutinu...ja si snazim stale sprejmi odopchavat nos aby sa mi tam nehromadil sopel a potom nezatekali hlieny..no nemozem dlho aby som si nan nenavykla kedze mam nabeh na tieto veci...a vela vitaminkov
Skús morskú vodu v spreji do nosa Mar, Sterimar ... mne tiež pomáha netti (preplach nosa slanou vodou)techniku je však potrebné naučiť sa, ale inak zaberá to silnej nádchy ma to dokáže zbaviť za pár dní
Skúsiť môžeš tolerančnú liečbu vitamínom C. Pozri rizikaockovania.sk
Rýchlokurz je na konci knihy.
Z nosa a čelných dutín sa ti vylučujú prebytočné hlieny, tuky a voda. Buď rada, pretože keby sa nevylúčili a zostali tam, upchajú ti ich a budeš trpieť neskôr nielen bolesťami, ale môžu sa ti zapáliť alebo zatvrdnúť a potom ich len ťažko odstrániš.
Ak sa nebudeš naďalej zahlieňovať mliečnymi výrobkami, sladkosťami, bielou múkou a tuhými tukmi, vylučovanie ti do 10 dní skončí a na dovču pôjdeš prečistená. To je to najlepšie čo môžeš urobiť.
nikto nic???:(