chcu ist do nas spat

Príspevok v téme: chcu ist do nas spat
rebeka.

Ahoj. Viem, ze toto je forum o zdravi, ale vidim, ze su tu aj ine temy, tak pisem sem. Mam 13 rokov a problem, ktory sa dospelym, najma ked su chori, mozno ani nezda problemom, ale mna velmi trapi. Mam tri kamosky, spoluziacky, ktore ma obcas pozvu k sebe spat. Aj oni u seba navzajom prespavaju. No a problem je v tom, ze sa pytaju, kedy mozu prist ku mne spat. Ale ja sa velmi hanbim za to, ako byvame. Zijem u babky s mamou a bratom, lebo nasi sa rozviedli a my sme nemali kde ist. A mame stary nabytok a aj neporiadok, lebo babka je neporiadna. A je to len dvojizbovy byt, spim v spalni s mamou aj s babkou, brat v kuchyni. Hanbim sa, lebo ked som videla tie prerobene byty, kde byvaju oni, tak mi bolo do placu, ze ja byvam v starom a nemam ani sukromie. Babku lubim, aj mamu, som jej vdacna, ze nas zobrala k sebe, ale fakt ma to trapi. Ak mozte, tak poradte, co mam kamoskam povedat alebo ako to mam riesit. Dakujem. Rebeka.

usiko

rebeka,

sughlasim s Robakom, ak su kamaratky, tak pchopia, ze jednoducho nie je kde spat...

kamaratkam vysvetli, ze byvate s mamou a bratom v dvojizbovom byte a s babkou a nemate kde pripravit spanie pre nich.....povedz, ze ti je to luto, ale neda sa...a pozvi ich napriklad na caj a na kolacik.....a hlavne, nebud roztrasena, ale ver si....ak su skutocne kamaratky, pochoipia to, ak nie su, nema ti byt za cim luto......

takze do toho a s pravdou von.....

alzbee

Normalne kamoskam vysvetli (vymysli si), ze tvoja mamina by aj bola rada, keby u vas prespali, ale zialbohu to nejde, lebo by nemali kde...a bodka. Viac im nemusis vraviet. Ako na jednej strane suhlasim s Robakom, ze ked su to dobre kamosky, tak by pochopili tvoju situaciu, ale na druhej strane viem, ze 13rocne deti, ktore nemaju v rodine v podstate ziadne problemy a ziju si bezproblemovym zivotom, tak tazko pochopia situaciu inych...nikdy nezabudnem, ked som sa mojej fakt dobrej kamoske ako 13rocna zdoverila, ze mam psychicke problemy a doktorka mi odporucila chodit ku psychlogicke a ona mi zahlasila-to akoze ti sibe? vtedy ma fakt dorazila, lebo to bola moja ozaj dobra kamoska, ale zjavne doma ziadne problemy nemala...