Caute babenky. Mam takyto problem: mam priatela, chodime spolu uz 2 roky. Ja mam 19 a on 23)Problem je v tom, ze casto telefonuje. Ci som pri nom alebo niesom. Leze mi to uz poriadne na nervy, pretoze, este len rano vstane a musi telefonovat. (volava so svojim bratrancom) Uz som sa ho pytala, co s nim stale volava, ci mu to nieje sproste, vzdy mi povie ze volaju spolu, len ked nieco potrebuje. Ale ta potreba je asi taka ako: ahoj, co robis, ides niekam, co si robil...??? proste somariny..takto si cez den este zavolaju 2-3 krat. A ako keby to nestacilo, volava s chalanmi, a to najmenej pol hodinu. ja vzdy ked nieco surne potrebujem, tak sa mu nemozem dovolat, pretoze ma stale obsadene. A jeho nenapadne, zi ked mu volam 3x po sebe ked ma obsadene,ze asi nieco od neho potrebujem. Poradte mi prosim vas, ako to mam uz riesit, pretoze ma to uz vazne nebavi a on si to nechce dat vysvetlit. Vzdy ma odbije, tym ze aby som sa nestarala, ze on sa nestara komu a kolko volam (pritom ja volavam tak maximalne 2x do tyzdna, aj to ked nieco potrebujem)Vcera vecer som sa napr. ponahlala domov a dohodla som sa na urcitu hodinu s mamou, lebo sme mali niekam ist..a preco som to nestihla...???Lebo osm musela cakat 20 minut,dokedy dovola..a co potreboval???..ahoj, co robis? ako sa mas??? vopred dakujem za normalne odpovede
priatel a telefonovanie
yeti - ok a potom daj vedieť kao to dopadlo
heinz..priznal svoju chybu..nie moju..
heinz- ja viem, som slaboch..nedokazem mu odporovat, proste ho tak milujem ze ja sa s nim nedokazem rozist...vies co, necham to tak a ked sa to neumudry, tak fakt to necham tak...davam este jednu sancu ale potom uz nie..
yeti!? sklamala si ma...
Už ak osom to čítal tak som si pomyslel, že si konečne urobila niečo správne a chcel som ťa pochváliť.
No ako som čítal ten koniec tak hotovo...
Veď nemala si mu naspäť volať, to iba ukázalo tvoju slaboť a závislosť na ňom.
Mala si počkať pár dní či by sa ti ospravedlnil a priznal tvoju chybu.
Keby tak urobil tak by ti dokázal, že ťa má naozaj rád a keby nie tak by si vedela, že nieje ten pravý...
Heinz
ach jaj, v pondelok sa vecer stalo cosi hrozne..bola som unho, lezali sme na posteli, ja osm citala knihu...povedal,ze ide na wcko.ked prisiel z wecka, chytil telefon a pytam sa ho, ze komu zas ide telefonovat, povedal ze sa musi jedneho kamarata cosi opytat, ze ale nie nadlho...hovorim dobre...z toho opytania sa stala polhodina telefonovania, medzi tym som ho 3x upozornila aby koncil..povedal ze dobre..ked uz konecne skoncil tak som mu povedala,ze toto boli tie dolezite veci? vykecavat pol hodinu? a on mi na to povedal,ze sak aj tak si citala knihu..to ma uz fakt vytocilo, povedala som mu, ze som ju citala preto, aby som sa nanho nedivala ako sprosta ked telefonuje a nevie sa mne venovat..zacali sme sa hadat, ze on uz nikomu nemoze zavolat,ze mu vsetko zakazujem..chapete...som mu povedala,ze nech ma ide zaviezt domov, ja uz toto pocuvat nechcem a ze nech sa ide bavit s tym chalanom co s nim volal..celu cestu sme sa o tom hadali a nie a nie si priznat, ze zbytocne volal, stale mi len vycitoval,ze sak ja som citala knihu...som sa nasrala povedala, ze je odteraz volny a moze si robit co chce..pleskla som dverami a isla domov..lenzeked som prisla domov..mna to strasne omrzelo, ze ja ho nechcem stratit, tak som mu zavolala ze ci to mysli vazne..lenze on mal telefon doma a zdvihla to jeho mama..a mne sa este do toho vybila bateria...tak som mu len stihla napisat, aby prisiel za mnou..cely cas sme sa o tom bavili a vobec si nechcel priznat, ze stel telefonuje a prsote to co som vam uz predtym pisala..ja neviem co mam robit, ja ho nechcem stratit, viem ze som sprosta a ze vy by ste sa s takymto chalanom uz nesrali..ale ja ho fakt lubim a nedokazem si uz predstavit zivot bez neho..proste nas uz vsetci beru ze budeme spolu do konca zivota..a ja s nim chcem tiez byt..a preto by som to chcela vyriesit inak ako rozchodom..ja by som h onedokazala opustiti nikdy v zivote a rozchod nieje pre mna riesenie..
No ja som zažil niečo podobné, len v opačnom garde, robila to moja expriateľka. Časom sa to zhoršovalo, až sme sa rozišli. Vie to veľmi znepríjemniť vzťah, ja som jej dal jasne najavo, že sa mi to absolútne nepáči, no aj napriek tomu neprestala. Skús urobiť to isté a zistíš, či mu záleží viac na Tebe, alebo na mobile.
je mi nesympaticke, ked niekto dokaze volat aj hodinu z principu, len preto, ze ma volne minuty. Ved on uz musi mat pekne oziareny mozog!
yeti, no neviem, chapem, ze ho velmi lubis, ale pozri sa na toto, odcitovala som to z tvojej odpovede na moj prispevok
"on je flegmatik, jeho nic nesere, nema ziadne problemy, ma vsetko co chce (nemyslim co sa tyka penazi) a tak isto ma odomna vsetko, co mu vidim na ociach...preto sa nechcem koli tomu s nim rozchadzat, lebo je to banalita a casom pridu mozno aj horsie veci pri ktorych budeme musiet obstat a ich vyriesit."
je flegmatik? nic ho neserie? v dnesnej dobe? ked je tak tazko? ked sa treba starat o zamestnanie,o to, aby som sa presadil, aby som mal kde byvat, o buducnost? hovorila som o spolahlivosti a zodpovednosti...kde su tieto dve osobnostne kvality?
...dalej.....ma vsetko, nemyslis tym peniaze, este aj ty mu robis co mu na ociach vidis? no, to je sice pekne, ale podla mna to raz olutujes......robit chlapovi co mu na ociach vidim, zavana manipulaciou, a raz budes mat pocity nespokojnosti za to, co vsetko si pre neho urobila a ze on mohol urobit viac......
...ze to jeho telefonovanie je banalita? ked myslis, teda ja samu seba si viac vazim mozno, ked si myslim, ze ked raz som s priatelom, alebo ked ho potrebujem, tak sa ma vennovat mne a nie bratrancovi.....bratrancovi sa ma venovat vtedy, ked je sam a potrebuje si vyplnit prazdnu chvilu.....tot moj nazor.....
zbav sa ho je to manik
Tak ja neviem, viem si predstavit, že je to o nervy, Čo dúfaš, že ho to prejde?Čo je tak naviazaný na nich?Ved má teba