je to moja chyba??

lyzicka

neobvinuj ju, ona je tiez len taka, aku ju vychovali jej rodicia... takto sa nic nevyriesi, ona ked je taka povaha, tak sa asi tazko zmeni, tak skus sa zmenit ty, tym, ze sa nad to povznesies, ved ked si ty spokojna so sebou, tak to je hlavne... ved skus ten kaufland, aspon si nieco zarobis, alebo sa venuj nejakej aktivite, aby si nebola stale doma a aby tvoja mamka nemala ani prilezitost ta obvinovat z toho, ze nikde nerobis, ze sedis doma... skus sa venovat sportu, hovorila si, ze mas aj takych kamosov, s ktorymi ti kecanie ide, tak ich zavolaj, chodte na kupalisko alebo na nejaky vylet... ked jej nebudes stale na ociach, tak mozno nebude mat prilezitost ti stale nieco vycitat... no neviem presne, ake su tam u vas vztahy, takze az tak do toho nevidim... niekedy jej skus nieco fajne uvarit, mozno ju to potesi, nedaj jej priestor na to, aby ta kritizovala

ivanka0322

ahoj lyzicka ja ked som s niekým novým v kontakte tak si v duchu hovorím (kecaj, kecaj aby som nebola ticho) no zdá sa mi že mi to aj trochu pomáha...to mám aj ja také že pri niektorých ludom mám blok že nehovorím som ticho, ale pri niektorých mi ide huba..a o tej brigáde som aj mame povedala že v dnešnej dobe je si tažké nájsť brigádu, a ona že a prečo Saška robí v kauflande??? prečo si ona mohla nájsť brigádu??..ja nemám slov.....ale ja dávam čiastočne vinu matke že som takáto..ona to zo mňa spravila..!! stále ma len urážala a porovnávala s inými a ľutovala..nie aby ma posúvala....ked som išla na prijímačky na vš tak ona som mnou čakala v chodbe kde boli ostatní ludia čo išli na prijímačky..nepoznala som nikoho tak som len tak stála a čakala a mama že nezabudni byť zase posladná!! čo si o tom myslíte?

lyzicka

ivka, aj mne hovoria, ze som ticha, nekomunikativna, no vies, ja som taky "tichy pozorovatel", radsej pocuvam, ako rozpravam, ale na druhej strane, viem sa aj poriadne vykecat, ide o to, s ktorymi ludmi. Su ludia, pri ktorych mam taku akusi "stenu" medzi nami, nerozpravam sa s nimi ani o osobnych veciach, vacsinou len o skole a to je vsetko. Ale s niektorymi aj o inych veciach, skratka, musi to byt moja "krvna skupina" a ja musim vediet, ze toho dotycneho skutocne zaujima to, co mu rozpravam... a az vtedy sa viem vykecat.
No, ale trochu som odbocila od temy, prepac... teba asi skor zaujimala komunikacia v zmysle hladania si brigady a tak... z tej brigady si nic nerob, teraz je tazke ju zohnat kvoli krize, to hovoria aj ti "brigadni maniaci", ja som tiez nezohnala... ide aj o to, z akeho si regionu, v Presove som napriklad nezohnala... takze nebud smutna :-)