stale mam pocit ze mam kvasinky, som tam dole dost citliva...nemam moznost ist k doktorovi, moze mi preventivne pouzivanie jenamazolu 2% uskodit? dakujem
privela jenamazolu??
farmaceutka, moze to byt sposobene aj tym ze som zacala brat antikoncepiu?? predtym som problemy s kvasinkami nemala...a posledne 2 mesiace je to zle...
diky moc
No ak mas tieto priznaky, tak to kvasinka pravdepodobne bude. Vtedy to treba preliecit, trebars aj jenamazolom. Ak sa vratis na Slovensko, odporucam navstevu gynekologa a pripadne imunologa, ak sa to opakuje casto. Po prelieceni jenamazolom by bolo vhodne probiotika aj uzivat, najma tie, co obsahuju lactobacillus a takisto je vhodne aj do posvy aplikovat nejake capiky s lactobacilmi, zahranicne ma napadaju napriklad Floragyn ovuli.
Pytat si to mozes napriklad pod terminom Ovuli with lactobacillus, pripadne probiotic ovuli.
farmaceutka1
citim to, palenie, svrbenie, biely vytok atd... kedze som v zahranici a poriadne neviem jazyk tak som v lekarni ukazala to co som mala naposledy..lebo som nevedela co ine by som si na to mohla zobrat a neviem ako by som to vysvetlovala tomu lekarnikovy kedze neviem poriadne hovorit...mohla by si mi napisat kao sa volaju tie probioticke cipky resp. nejaky ten internacionalny nazov aby to poznaly aj inde? diky moc
cica001, preco mas pocit, ze mas kvasinky? jenamazol je sice na predpis v SR, ale obsahuje tu istu ucinnu latku ako Canesten tabletka, ktora je navolno. Je tu pomerne vela takych nelogickych veci. Neskusala si nejake probioticke vaginalne capiky? Tie sa mozu pouzivat castejsie.
neviem ci uskodit ale ak si ho budes davat casto prestane ti zaberat a ak si mala kvasinky viac ako 4 krat za rok tak by si mala brat tabletky, mne hned zabral MICO MAX tusim ho predavaju aj bez predpisu...
Aha..lebo tu na SR je to na lekarsky predpis, co som pozerala na nete. Chodi sem jedna baba, co vystudovala farmaciu (farmaceutka1), tak ona by ti iste vedela lepsie poradit...ja ked mam nejaky problem a z nejakeho dovodu nemozem ist na gyndu, tak si zvyknem kupit tu Canesten tabletku a pomaha:)
no ja som v zahranici a tu je bez lekarskeho predpisu vsetko.. a o tabletke neviem...
A ty ho mas doma? lebo na nete pisu, ze je len na lekarsky predpis...ja byt na tvojom mieste, tak vyskusam si najprv kupit Canesten tabletku, ktora je bez lekarskeho predpisu.
to tu nie je nikto kto by mi vedel poradit?