ockovanie proti hpv

strelena

mne gynekolog povedal ze az od 23 ockuju?cico???toje jaka hovadina ked ot ma nekto skorsom veku co spravi nehaju ho nech umre?boze tito doktori

modracik

Nedala by som sa ockovat.Radsej brat prirodne produkty na podporu imunity.Ak uz zapal,alebo virus HPV je, klasicka medicina na to liek aj tak nema,len ten virus potlaci.On sa objavi znovu.Ucinny je z...prirodne antibiotikum, ktore neoslabi imunitny system ,pretoze je nechemicky,nema vedlajsi ucinok.Blizsie:cez meil.

:)

..ja som naposledy kupovala za 115,52 €...a dala som si potvrdiť účtenku, ževraj niektoré poisťovne to preplácajú, to mi poradili v lekárni... :)

:)

..čaká ma ešte jedno očkovanie silgardom, mala som zlé výsledky-zmeny na krčku maternice, a ten strach čo som prežívala a ešte stále prežívam už nechcem zažiť, veľa som o tom čítala, aké sú riziká, ale som si aj veľa čítala čo HPV spôsobuje, a o rakovine krčka maternice som toho prečítala kvantá...treba si to naštudovať všetko, aj pre a proti..dlho som rozmýšlala či sa mám dať zaočkovať alebo nie, ale dala som sa, uvidíme či mi to pomože...

Peto T

HPV je známych cca 150 druhov, očkovanie je proti 4. Účinnosť vakcíny v prevencii rakoviny nebola doposiaľ dostatočne preukázaná. Dĺžka účinku, ak vôbec, nie je preukázaná dlhšie ako 5 rokov. Vakcína má na svedomí ochrnutia, cievne problémy, reumatické problémy a dokonca úmrtia. Pozrite
www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk
www.medicalnewstoday.com
www.finalcall.com
www.anhcampaign.org
Alebo po slovensky:
rizikaockovania.sk

alzbee

Ja som si presla genitalnymi bradavicami a mozem povedat, ze to bolo najhorsie obdobie v mojom zivote. A kym som ich nedostala, tak som ani len netusila, ze nejake kondylomy existuju...kebyze som sa mohla dat zaockovat uz predtym, tak to urcite urobim. Lebo virusom HPV sa clovek nakazi ani nevie ako...ale i napriek tomu, ze som uz kondylomy mala, som sa dala zaockovat. teraz sa mi sice tie stare mozu hocikedy vratit, ked budem mat oslabenu imunitu a kym sa moje telo nezbavi toho virusu, ale proti novym kondylomam (od niekoho ineho) som uz chranena...teda mala by som byt, pretoze samozrejme nie je nic 100%ne...okrem smrti. Ja som toho nazoru, ze napr. proti takej chripke by som sa ockovat nedala, pretoze viem, ze s nou si telo hravo poradi aj samo. Ale s takou rakovinou si tak hravo same neporadi...