Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co si tam mam strcit?

Príspevok v téme: Co si tam mam strcit?
laila64

viem ze vam to bude pripadat asi divne,alebo sa mi budete smiat,ale som este panna a chystam sa vyspat s mojim priatelom..nechcem vsak vyzerat uplne neskusene,ani nechcem aby ma to nejak velmi bolelo a preto by som si tam chcela skusit strcit najprv nieco ine..skusala som uhorku- s kondomom,ale velmi ma to bolelo a nechcela som ju tam strkat na silu...pritom panensku blanu mam uz urcite pretrhnutu,lebo prsty si viem strcit dost hlboko.poradte mi prosim vas dakujem

janekMY33

treba skuseneho chlapa nie uhorku lebo si este ublizis a potom tvoj priatel povie naozaj ze si neskuena a este tomu sibnuta

kvietok23

vacsiu hlupost som v zivote necitala. vsak rozum kaze, ze ked ho lubis a chces sa s nim vyspat a este si nespala s nim, tak by si mala chciet, aby ta o panensvo pripravil prave on...a nie rozmyslat nad hoholinami ako su uhorka, alebo ina zelenina....

Annjee

Jasne,ked sa ta spyta,ci si panna,tak mu povies,že si o to prišla s uhorkou(teraz neviem,či sa aj to počíta,radšej si to zisti)....no ty kokos,akože,niekedy sa až rozum pozastaví,že čo môže niekto napísať....šalátová uhorka....mám dosť:)))

alex2213

no tak vela stastia so salatovou uhorkou! ved to nie je normalne ty si myslis ze ked tam strcis prsty tak ze uz nie si panna?? tipujem ze si myslis ze ked si si davala tampon ze sa ti pretrhla =DD

modrooká

Zyxerka To si napísala správne.Gratulujem.Ja som už staršia,ale to som ešte nezažila,toľko dievčat rozmýšľa nad takýmto blbosťami.Uhorky,mrkva bárčo,ste ako malé deti fakt nemáte niekedy zdravý rozum.Co vám chýba ku šťastiu,chytať nejaku chorobu?

cattarinss

Ja to fakt nechapem, mlade baby co ste sa vsetky zosaleli? Kde mate hrdost a sebauctu? Ved by si mala byt pysna na to, ze si panna...to si len raz,potom uz nikdy nebudes a lutovat bude neskoro. Ci dnes je hitom nebyt pannou?....skazena mladez, ako sorry..a to nemam ani 30