Co si tam mam strcit?

Príspevok v téme: Co si tam mam strcit?
laila64

viem ze vam to bude pripadat asi divne,alebo sa mi budete smiat,ale som este panna a chystam sa vyspat s mojim priatelom..nechcem vsak vyzerat uplne neskusene,ani nechcem aby ma to nejak velmi bolelo a preto by som si tam chcela skusit strcit najprv nieco ine..skusala som uhorku- s kondomom,ale velmi ma to bolelo a nechcela som ju tam strkat na silu...pritom panensku blanu mam uz urcite pretrhnutu,lebo prsty si viem strcit dost hlboko.poradte mi prosim vas dakujem

natali25

Reagujem na par peslednych prispevkov a to co pisala muriena je pravda.. A aby ste si nemysleli, nie som ani panna ani nie som staromodna, mam 19rokov
A PRE (o) !!!!!! tak prave spoznavas prveho- mojho priatela ktory bol moc rad ze som bola este panna a vazil si to.. A myslim si ze koly dobe kedy su naookolo same kurvy sa nemusime menit aj my. Je to kazdeho vlastny rozum a nie ze doba je taka tak budem taka aj ja. A viem o com rozpravam, pretoze take kurvy ake som ja zazila na srednej skole to som len oci vyvalovala! A nebudm taka ani keby sa doba zblaznila! dik

doodii

(o): tvoje nazory a myslienky su dost primitivne :D nie je hanbou byť pannou ani v 25 rokoch a ano ta doba je aka je. je taka ze holky sa k*rv*a uz ked maju 12 rokov to je fakt užasná doba:) ked sa niekto riadi touto dobou ze kedy prist o panenstvo tomu musi chybast aspon 5 koliesok v hlave :D ... ale šak tak, čo by uz len na to povedali ostatní že taká stará a este panna :D doležitý je nazor ostatnych a nie moj vlastny :D

(o)

a co ma byt? co je na tom?
ani nevies, kolko mam rokov.. a v mojich rokoch byt este pannou, skor na hanbu :)
je doba taka, aka je. a s nou sa menia aj nazory ludi.. a ich povahy..

mimixxxx

no ludia...fakt zaujimava tema...laila64 nestrkaj si tam nic,nexaj to na priatela,bude to pekne neboj sa...ja som napr. prisla o panenstvo s tamponom...no ano..znie to smiesne,ale co uz...smola...ale na prvy sex si pamatam do teraz bolo to krasne a priatel poxopil aj to,ze panestvo odislo s tamponom a aj to ze som pred tzm s nikym sex nemala...

(o)

muriena, trosku staromodny prispevok, doba je uz ina. chcela by som spoznat aspon jedneho chalana, ktory to takto vidi,ako ty, ze je to pre neho take uuuzasne,ked mu baba "venuje" jej panenstvo!!blee

muriena

laila64: ty si nenormálna, vieš, aké je to úžasné, keď môžeš darovať chalanovi, ktorého máš rada, svoje panenstvo??? a myslíš si, že strkaním uhoriek do vagíny získaš skúsenosť? Mužské telo nie je zelenina, tvoj priateľ zistí za desať sekúnd, že si ešte s nikým nespala - aj keby si vykúpila celý zelovoc.

gumika007

preco prave uhorku?no ako ja to moc nechapem ale to by asi bolelo kazdeho....tak nechaj to na priatela a nerob blbosti lebo si ublizis

luckalucinka

ako ludia, sa jej nesmejte tolko, sak citajte poriadne,

ona sa boji lebo bude mat prvy sex, ano je to detinske, ale co uz

ja som napriklad prisla o panenstvo tak ze ma jeden hcalan znasilnil.

keby som mala na vyber racej s tou uhorkou ako takto.

a mimochodom urcite si si nepretrhla blanu prstami.